Οργή! Όταν ο Διαμαντής Καρασούλας τα «έβαλε» με τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Αξιοθρήνητη συμπεριφορά από στέλεχος της ΝΔ που πανηγυρίζει για την φωτιά που κατέστρεψε δομή προσφύγων στη Λέσβο. Τα είχε… βάλει με τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Ο «τομεάρχης Προστασίας του πολίτη» της ΝΟΔΕ Ηλείας, Διαμαντής Καρασούλας, σχολίασε «One happy night» και μετά «αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη» για την πυρκαγιά στη δομή φιλοξενίας One Happy Family στη Λέσβο το απόγευμα του Σαββάτου.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο στέλεχος έχει και παρελθόν. Συγκεκριμένα, είχε ξεσπάσει σάλος και με ανάρτησή του με αφορμή την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.

«Τα χρήματα του κράτους δεν είναι δικά σας για να πείτε εσείς πως θα τα διαχειριστεί ο εκάστοτε υπουργός. Το πιο εύκολο και πολιτικά ωφέλιμο για τον κ. Κικίλια θα ήταν να παραβιάσει την απόφαση της επιστημονικής επιτροπής και να δώσει τα χρήματα, για την εν λόγω θεραπεία. Προς τιμήν του δεν το έκανε. Αυτό έπειτα το κράτος να πληρώνει στον καθένα ό,τι φαντάζεται ο ίδιος ότι μπορεί να τον θεραπεύσει. Θα έπρεπε να πληρώνει εκατομμύρια για δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις καθημερινά», έγραψε ο κ. Καρασούλας σε ανάρτηση που φορούσε την περιπέτεια υγείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, την περίοδο που η οικογένειά του έδινε τον αγώνα της για να ταξιδέψει ο μικρός στις ΗΠΑ για τη θεραπεία.

-Ad-