ΟΡΓΗ: Τι απαντούν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στην πρώτη συγγνώμη

Τοπαλούδη: Την οργή των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη προκάλεσε η συγγνώμη που εξέφρασε για πρώτη φορά ο Έλληνας κατηγορούμενος ένα χρόνο μετά το έγκλημα.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Για την μητέρα και τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή. Με πόνο καρδιάς άκουγαν την Κυριακή την οικογένεια του Έλληνα κατηγορούμενου να τους ζητά μέσω του δικηγόρου τους συγγνώμη

«Με ένα συγγνώμη θα τους δώσουμε συγχώρεση αμαρτιών; Για όνομα του Θεού δολοφόνησε ο γιος το παιδί μου. Δεν θα το ξαναδώ, δεν θα το ξαναγγίξω, δεν θα ξαναγκαλιαστώ μαζί της, δεν θα μου πει τα όνειρά της. Έχει αδειάσει το σπίτι μου. Μας οδηγήσαν σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή και ζητάνε συγγνώμη με τόση μεγάλη ευκολία» είπε η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου.

Και συνέχισε «αν ο δικός μου ο γιος σκότωνε το δικό τους το κορίτσι, το βίαζε, το πετσόκοβε, το δολοφονούσε με τον πιο στυγνό τρόπο ήταν αρκετό το συγγνώμη; Ούτε εξαρχής ούτε στο μέσον ούτε στο τέλος ούτε στη δίκη ούτε ποτέ θα τους συγχωρήσω ποτέ. Γιατί εμένα μου καταστρέψανε τη ζωή».

Πατέρας Ελένης: «Συγχώρεση να ζητήσουν από τον Θεό»

«Μόνο ο Θεός μπορεί να τους συγχωρέσει» είπε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας. «Εμείς δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε και φαντάζομαι και οποιοσδήποτε γονιός να βρισκόταν στη θέση μας» δήλωσε.

«Τι να συγχωρούσε; Με ένα συγγνώμη μακάρι να μπορούσε να γυρίσει πίσω και να ξαναζωντανέψει το παιδί μας. Μπορεί να γίνει αυτό; Δεν έχουμε ανάγκη την ανάγκη κανενός. Ανάγκη έχουμε από τη ζωή της Ελένης μας που δεν μπορεί δυστυχώς να ξανάρθει πίσω. Συγχώρεση ας ζητήσουν απο τον ίδιο το Θεό για τα παιδιά τους και για τα δικά τους λάθη που έκαναν τρομερά λάθη κατά το μεγάλωμα αυτών των παιδιών που έγιναν και εξελίχθηκαν έτσι, σε στυγνούς βιαστές και εγκληματίες» συνέχισε ο πατέρας της Ελένης.

Οι γονείς της φοιτήτριας σε λίγες ημέρες θα τελέσουν το ετήσιο μνημόσυνο στο Διδυμότειχο. Το μυαλό τους όμως είναι στη δίκη, εκεί που θα αντικρίσουν τους δυο κατηγορούμενος.

«Νιωθω τη φρίκη εκείνης της ημέρας πως θα αντικρίσω. Ζω αυτή τη φρίκη από τώρα. Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να ζήσεις σε αυτή την κοινωνία, μια μάνα να δει απέναντι της τους στυγνούς δολοφόνους του παιδιού της» δήλωσε η μητέρα της Ελένης.

Πηγή: Δελτίο Star