Οργισμένη αντίδραση για τις δηλώσεις Μπαλάσκα!

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος στη σύλληψη του αστυνομικού, ο οποίος πραγματοποιούσε ληστείες με τη χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, προχώρησε σε δηλώσεις οι οποίες έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Πηγές από τον συνδικαλιστικό κλάδο των αστυνομικών του ζητούν ν’ ανακαλέσει εδώ και τώρα με την δήλωση του «όταν είσαι όμορφος και είσαι και αστυνομικός, να το ακούν και οι συνάδελφοί, περνάς “ωραία”. Θα περάσει πάρα πολύ “ωραία” μέσα στη φυλακή» να θεωρείται απαράδεκτη.

Όμως ο κ. Μπαλάσκας φαίνεται να επιμένει στις δηλώσεις του καθώς μετά την πρωινή του εμφάνιση στον ΑΝΤ1, πήγε και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και επανέλαβε τα όσα είπε νωρίτερα!

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ, ο Σταύρος Μπαλάσκας δεν πήρε πίσω ούτε κόμμα απ’ όσα είπε και προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις. «Θα περάσει όμορφα στη φυλακή, γιατί υπάρχουν άγραφοι νόμοι στις φυλακές. Ίσως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μέσα στη δημοκρατία μας, δυστυχώς όμως παγκοσμίως υπάρχουν για τους παιδεραστές και για τους ληστές αστυνομικούς. Δεν είναι δικό μου θέμα».

Αν και δήλωσε κατά τέτοιων πράξεων, ο Σταύρος Μπαλάσκας πρόσθεσε: «Η τακτική αυτή που ακολουθείται στις φυλακές είναι γεγονός. Για οποιονδήποτε βρώμικο και βρωμιάρη αστυνομικό μπαίνει στη φυλακή έχουμε επεισόδια, βιασμών και ξυλοδαρμών, τα κατακρίνουμε αλλά δυστυχώς συμβαίνει».