Π. Χρηστίδης: «Θα είμαστε πάλι πρωταγωνιστές- Είναι στο DNA μας»

Τη βεβαιότητα ότι το ΚΙΝΑΛ θα είναι σύντομα πρωταγωνιστής στις πολιτικές εξελίξεις εκφράζει, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στην εκπομπή «SamTimes» της WebTv του GRTimes.gr και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά.

Παράλληλα αναφέρεται σε θέματα της επικαιρότητας και αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού που από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο η γυναίκα του.
Ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά περιγράφει τους κεντρικούς άξονες του ΚΙΝΑΛ για ένα κοινωνικό κράτος που θα έχει στο επίκεντρό του την Παιδεία, την Υγεία, την Κοινωνική Ασφάλιση, τους εργαζόμενους, τη μικρομεσαία επιχείρηση αλλά και την προσέλκυση επενδύσεων. Αφήνει αιχμές για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που «εξυπηρετούνται μεταξύ τους» και ξεκαθαρίζει πως στο ΚΙΝΑΛ «δεν θέλουμε να τους μοιάζουμε».

Η Φ. Γεννηματά πιστεύει στους νέους και τους δίνει ευκαιρίες

Επίσης αναφέρεται στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ η οποία «πιστεύει πολύ στους νέους, τους δίνει ευκαιρίες και τους στηρίζει», αλλά και στα μηνύματα που λαμβάνει από την κοινωνία κατά τις περιοδείες που κάνει μαζί με τη Φώφη Γεννηματά σε όλη τη χώρα. Αναφέρεται στον Ανδρέα Παπανδρέου την εποχή του οποίου δεν έζησε ο Π. Χρηστίδης «από μέσα», καθώς γεννήθηκε το 1983 και σχολιάζει την έκφραση που έχει γίνει μόδα στα social media -«αν είχαμε σήμερα… ΠΑΣΟΚ»- και εξιτάρει τους νέους οι οποίοι, όπως λέει, θέλουν να μάθουν για εκείνες τις περιόδους.

Μιλά ακόμη για τη δύσκολη περίοδο της μετάβασης από το ΠΑΣΟΚ στο ΚΙΝΑΛ, για τη διαρροή στελεχών «αριστερά και δεξιά» και για τη Φώφη Γεννηματά η οποία «κινήθηκε ως μια μαμά που με τρυφερότητα και αγάπη άνοιξε την αγκαλιά της σε όλα τα νέα στελέχη»

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο: