Π. Πολάκης για Κοσιώνη: «Δε μιλάω στη γυναίκα, μιλάω στην παρουσιάστρια που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία»

Ο πρώην υφυπουργός Υγείας αναφέρθηκε στους χαρακτηρισμούς του προς τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην “Αυτοψία” ήταν ο Παύλος Πολάκης, πρώην υφυπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πολάκης μεταξύ άλλων κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις όταν ο Αντώνης Σρόιτερ τον ρώτησε για το ποστ που έκανε εναντίον της Σίας Κοσιώνη, αποκαλώντας την “λοιμωγμένο σούργελο”.

“Αν κάποιος αποκαλούσε έτσι τη δική σας σύζυγο πώς θα αντιδρούσατε;” τον ρώτησε ο Αντώνης Σρόιτερ.

“Θα ξεκινήσω από τη δική μου τη γυναίκα. Η δική μου σύζυγος, η Δώρα Τσούκα, πνευμονολόγος εντατικολόγος, με την οποία είμαστε μαζί από φοιτητές, θέλω να ευχαριστήσω για όλα αυτά που μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια και που χωρίς αυτήν και τις κόρες μου δεν θα είχα τη δύναμη να κάνω αυτά που κάνω. Τη δικιά μου τη γυναίκα την παίρναν το βράδυ τηλέφωνο και της έλεγαν ότι θα βρεις τον άντρα σου χωρίς κεφάλι. Παίρναν τις κόρες μου τηλέφωνο και τους έλεγαν ότι θα παίζουν μπιλιάρδο με το κεφάλι μου. Τη δικιά μου τη γυναίκα με τη διακριτικότητά της και την τρομερή στήριξη που προσφέρει χωρίς να επιζητεί καμιά δημοσιότητα, με τη σεμνότητα και την ικανότητα στη δουλειά της, δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη ούτε από μόρφωση ούτε από τέτοια. Εκείνη τη στιγμή εκνευρίστηκα πάρα πολύ . Αυτό είναι λάθος δικός μου. Ξέρω κάποια πράγματα και εξηγώ αυτό που συμβαίνει. Της έκανα τρολάρισμα και χοντρό και μάλιστα δούλεμα”, είπε

“Εγώ προέρχομαι από γένια και μια περιοχή που τις γυναίκες τις σεβόμαστε. Δε μιλάω στη γυναίκα, μιλάω στην παρουσιάστρια που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία, Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε”.

znews.gr