Παγώνη: Έκανα ράμματα στο πρόσωπο τραγουδίστριας και κάθε Σαββατοκύριακο είχα πρώτο τραπέζι πίστα

Η Ματίνα Παγώνη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για ένα άγνωστο περιστατικό από το ξεκίνημα της καριέρας της όταν έκανε το αγροτικό στη Λήμνο.

Ειδικότερα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας στην εκπομπή «Στιγμές» αναφέρθηκε στην πρώτη της εφημερία τότε σε νοσοκομείο του νησιού όταν κλήθηκε να κάνει ράμματα σε γνωστή τραγουδίστρια.

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν στην πρώτη μου εφημερία. Σταματάει κατά τις 4 το πρωί το ασθενοφόρο και έρχεται η τραγουδίστρια που είχε ένα κέντρο στα νησιά, το πρόσωπό της από τα γυαλιά είχε γίνει χάλια. Με φωνάζουν, κατεβαίνω κάτω και λέω στη νοσηλεύτρια: “Τι να κάνω εγώ τώρα στο πρόσωπο; Τα άλλα μπορώ να τα ράψω, αλλά στο πρόσωπο; Δεν είμαι πλαστικός χειρουργός, τι θα γίνει;”. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλαστικός, και λέω “δεν πρέπει να έρθει και ο χειρουργός;”. Είχε έναν παθολόγο, έναν χειρουργό, τους διευθυντές, αλλά μέχρι εκεί», ανέφερε αρχικά.

«Δεν υπήρχαν τα κινητά να τον πάρω να του πω “έλα”. Έπρεπε να τον βρεις στο σταθερό, να ξυπνήσει, να το σηκώσει. Δεν βρήκα τίποτα από όλα αυτά, δεν ήταν εύκολη η επικοινωνία. Και ξεκινάω να ράβω το πρόσωπο. Όμως, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά και εγώ πάντα, κάθε Σαββατοκύριακο, είχα τραπέζι μπροστά, πίστα. Αυτό ήταν το διά ταύτα της ιστορίας, ήταν πάρα πολύ ωραία», κατέληξε, γελώντας η Ματίνα Παγώνη.