«Πάγωσε» η Ελλάδα: Οι διάλογοι του μαστροπού με την 14χρονη και τα βίντεο με τους βιασμούς

Νέα υπόθεση μαστροπείας ερευνά η αστυνομία, με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι που φιλοξενείται σε δομή ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι έπεσε θύμα ενός 29χρονου, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί. Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο Έλληνες 24 και 25 ετών που κατηγορούνται ότι συνευρέθηκαν με την ανήλικη, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Στα ίχνη τους βρέθηκαν οι Αρχές μετά την καταγγελία που έκανε η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος όταν ενημερώθηκε ότι η ανήλικη είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του. Ύστερα από συνεννόηση με την 16χρονη αδελφή της, η οποία επίσης μένει στην ίδια δομή, ερευνήθηκε το κινητό της και έτσι κλείστηκε το ραντεβού – παγίδα με τον 29χρονο για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου τελικά συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας χθες το πρωί, Δευτέρα 20 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, ενώ έως αυτή την ώρα είναι άγνωστο που βρίσκεται. Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχαν εκδοθεί αρκετές ανακοινώσεις από το “Χαμόγελο του Παιδιού” για να εντοπιστούν τα ίχνη της, καθώς έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.

Παγώνουν το αίμα οι διάλογοι

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, πληροφορίες και τις έρευνες των αρχών, ο 28χρονος, άνδρας σε ρόλο «Μίχου» χρησιμοποιούσε ως πεδίο δράσης το Instagram και έκλεινε τα ραντεβού των πελατών με το κοριτσάκι ενώ καλούσε την ίδια να πάνε για «δουλειά» την οποία αποκαλούσε «βίζιτα» στέλνοντας σε greeklish τα εξής μηνύματα: «Gia douleia pame», «Gia vizita».

Οι αστυνομικοί, κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο του μαστροπού «Ταχίρ» που διαμένει στην Ελευσίνα αλλά και των τριών Ελλήνων ανδρών ανδρών όλοι τους κάτοικοι Ελευσίνας σε ενός εκ των οποίων βρέθηκαν 7 αρχεία βίντεο και ένα screenshot στα οποία φαίνεται η 14χρονη μαθήτρια σε προκλητικές πόζες ενώ έχουν καταγραφεί και οι πράξεις συνουσίας με έναν μυστηριώδη αλλοδαπό με το όνομα «Ρουσλάν».
Ουσιαστικά απεικονίζεται ο βιασμός του παιδιού τον οποίο όπως παραδέχθηκε ο κάτοχος του κινητού, παρακολουθούσε ο Ταχίρ και οι άλλοι δύο και τραβούσαν βίντεο! «Ο “Ταχίρ” και ο Ε.Σ κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινού με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ε.Σ ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».