Παιδί βρέθηκε νεκρό σε βαλίτσα – Την μητέρα του αναζητούν οι αρχές

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο αγόρι στη Γαλλία με τη δολοφονία του να αποκαλύπτεται όταν η σορός του βρέθηκε σε μια βαλίτσα το απόγευμα της Πέμπτης.

Τα ίχνη του αγοριού είχαν χαθεί από την Τετάρτη ημέρα κατά την οποία εξαφανίστηκε και η μητέρα του για την αναζήτηση της οποίας διεξάγουν έρευνα οι αρχές που «δείχνουν» προς εκείνη ως το πρόσωπο που σκότωσε το αγόρι.

Την εξαφάνιση του 10χρονου δήλωσε στην αστυνομία ο πατέρας του περίπου στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης όταν επέστρεψε στο σπίτι και διαπίστωσε ότι απουσίαζαν τόσο το παιδί όσο και η 33χχρονη μητέρα του.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες εντόπισαν ίχνη αίματος στο σπίτι και μετά από έρευνες στις οποίες συμμετείχαν πυροσβέστες, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι αλλά και drone, η σορός του 10χρονου εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μια βαλίτσα με ρόδες που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι της οικογένειας.

«Το παιδί έφερε αρκετά χτυπήματα τα οποία προκλήθηκαν από μαχαίρι» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας αλλά η ακριβή αιτία του θανάτου θα γίνει γνωστή σήμερα όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Εντωμεταξύ οι έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας του 10χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης η 33χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα με το ζευγάρι να είναι σε διαδικασία διαζυγίου μολονότι εξακολουθούσε να μοιράζεται την ίδια στέγη.

«Δεν τους έχω συναντήσει, δεν τους έχω δει ποτέ. Ένα είναι σίγουρό ότι περνούσαν απαρατήρητοι» δήλωσε γείτονας τους στη Le Figaro .