Παίκτρια reality πιάστηκε στο αεροδρόμιο με 40 κιλά κάνναβη

Ο δικαστής John Potter της επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 μηνών με αναστολή για δύο χρόνια.

Η 27χρονη, Olga Bednarska, γνωστή από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά του Netflix, Too Hot to Handle, απέφυγε τη φυλάκιση, αφού συνελήφθη για απόπειρα διακίνησης κάνναβης αξίας 150.000 λιρών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Bednarska συνελήφθη τον Οκτώβριο στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ όταν οι τελωνειακοί υπάλληλοι βρήκαν δύο μεγάλες βαλίτσες που περιείχαν 40 κιλά κάνναβης. Σύμφωνα με τη Manchester Evening News, η ίδια ισχυρίστηκε πως της έδωσε τις βαλίτσες ένας φίλος της που τον αποκαλούσε «Tex».

Η influencer, η οποία συμμετείχε στην τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς, ισχυρίστηκε πως ο συγκεκριμένος φίλος της, πλήρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια και της ζήτησε να φέρει πίσω ρούχα και ρολόγια από την Ταϊλάνδη.

Το δικαστήριο «άκουσε» πως η Bednarska, που κατάγεται από την Πολωνία και ζει στο Μάντσεστερ, είχε ζήσει πέρα από τις οικονομικές της δυνατότητες, συσσωρεύοντας χρέη ύψους 16.000 λιρών. Για να τα αποπληρώσει, στράφηκε σε παράνομες δραστηριότητες και δέχτηκε να ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να εισάγει σχεδιαστικά είδη στη χώρα, έναντι αμοιβής 18.000 λιρών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Bednarska ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της δίκης, όταν γλίτωσε τη φυλάκιση, αφού παραδέχθηκε την ενοχή της για συμμετοχή σε απάτη σχετική με την εισαγωγή ναρκωτικών.

Εκτός από την ποινή με αναστολή, της επιβλήθηκε να ολοκληρώσει 15 ημέρες δραστηριοτήτων αποκατάστασης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δούκας: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει απονομιμοποιηθεί πολιτικά και ηθικά»
15 Μαρτίου, 2025
Νεκρός ένας ηλικιωμένος που επιχείρησε να κλαδέψει δέντρο στα Χανία
15 Μαρτίου, 2025
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς του 21χρονου γερμανού τουρίστα, που εντοπίστηκε νεκρός στην Κρήτη
15 Μαρτίου, 2025
Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι πιστοί στην τελευταία του κατοικία τον μητροπολίτη πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμο
15 Μαρτίου, 2025
Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άνδρας που παρίστανε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας
15 Μαρτίου, 2025
Τι ήταν το νεφελώδες «τείχος» που «σκέπασε» τα νότια προάστια της Αθήνας – Ποια η διαφορά με την «κανονική» ομίχλη
15 Μαρτίου, 2025
Politico: Πώς ο Πούτιν χειραγωγεί (ξανά) τον Τραμπ
15 Μαρτίου, 2025
Ξεκινά επισκέψεις στα υπουργεία ο Κ. Μητσοτάκης – Οι τρεις μεγάλες προτεραιότητες και τα μηνύματα
15 Μαρτίου, 2025
Κ. Πιερρακάκης: 132 προτάσεις συνεργασίας ελληνικών ΑΕΙ με ξένα πανεπιστήμια – Χάρβαρντ, Γέιλ, Κολούμπια έρχονται στην Ελλάδα
15 Μαρτίου, 2025
Παπασταύρου: Να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί χωρίς να ενδίδουμε σε εύκολες λύσεις
15 Μαρτίου, 2025