Παλαιοχριστιανός: Ο 15χρονος γιος του έφυγε από τη δομή ψυχικής υγείας που φιλοξενείται

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την οικογένεια των Παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμι στην Κορινθία.

Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», για τον 15χρονο γιο του και ανέφερε ότι απέδρασε από τη δομή ψυχικής υγείας που φιλοξενείται.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε πως γίνεται σε μια δομή που υποτίθεται ότι ο γιος του προστατεύεται να μπορεί να το σκάσει τόσο εύκολα.

Επιπλέον κατηγόρησε τις αρχές ότι προσπαθούν να του φορτώσουν αδικήματα που δεν έχει διαπράξει όπως αυτό της αιμομιξίας.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες είχε δοθεί εντολή το παιδί να μεταφερθεί από το νοσοκομείο σε κοινωνική δομή στον Πειραιά.

Βάση αυτής της εντολής ο 15χρονος θα μπορούσε να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του, παρουσία κοινωνικής λειτουργού. Έτσι και χθες πήγαν στο σημείο όπου είχε δοθεί το ραντεβού με τον πατέρα του και κάποια στιγμή ξέφυγε της προσοχής και εξαφανίστηκε.

Την ίδια ώρα, κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται η σύζυγος του Μανώλη, Σεβαστή, με τα υπόλοιπα παιδιά τους.

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, αυτό που χρειάζονται είναι να ηρεμήσουν από αυτή την αρνητική δημοσιότητα. Είναι ικανή μάνα και είμαι σίγουρος ότι είναι καλά τα παιδιά», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Μανώλης.