Πάμε Αμπού Ντάμπι;

Τα πάνω κάτω στην αγορά του ταξιδιού της Ελλάδας φέρνει, εν μέσω Πανδημίας, η απόφαση μίας μικρομεσαίας αεροπορικής εταιρείας, της Wizz, να δρομολογήσει δύο αεροσκάφη προς το Αμπού Ντάμπι από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με εισιτήρια σε εξαιρετικά προσιτές τιμές!

Μάλιστα, η ανακοίνωση της εταιρείας ότι προσφέρει σχεδόν δωρεάν (μόλις 0,19 λεπτά), το εισιτήριο μετάβασης της παρθενικής πτήσης, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο Διαδίκτυο. Όπως ανακοίνωσε η εταιρία στα social media, τα πρώτα 2021 εισιτήρια που θα κλειστούν σήμερα Δευτέρα θα είναι σε τιμές με συμβολικό αντίτιμο. Αλλά και οι τιμές για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι προσιτές και κυμαίνονται από 170 έως 270 ευρώ για την απλή μετάβαση.

Η κίνηση έκανε πολλούς τουριστικούς πράκτορες να μπουν, αν και σε υποχρεωτική αργία, στο σχεδιασμό πακέτων για την περιοχή. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, το φτηνό εισιτήριο θα φτιάξει ένα προσιτό πακέτο για το διψασμένο για ταξίδια κοινό, μετά την καραντίνα.

Wizz: Σχεδόν δωρεάν (μόλις 0,19 λεπτά), το εισιτήριο μετάβασης της παρθενικής πτήσης στο Αμπού Ντάμπι

Το Αμπού Ντάμπι δεν είναι ζωηρά προτιμητέος προορισμός για τους Έλληνες, αλλά είναι το Ντουμπάι, που βρίσκεται μόλις μία ώρα μακριά, για το οποίο τόσος λόγος έγινε φέτος τις γιορτές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πακέτο που σχεδιάζεται θα αφορά τον συνδυασμό των δύο προορισμών. Τέλος, η κίνηση της Wizz Air αποτελεί κορυφαίο case study για την ανάπτυξη ελληνικών τουριστικών προορισμών, καθώς δείχνει πώς με ένα μόλις αεροπλάνο ανοίγει μία δυναμική αγορά και μία περιοχή προσελκύει τουρίστες.

-Ad-