Παναγιώτης-Ραφαήλ: Το τατουάζ αγάπης που συγκέντρωσε 3.000 ευρώ – Δείτε το

Μια τεράστια αγκαλιά γίνεται όλη η χώρα για να βοηθήσει τον μικρό ήρωα Παναγιώτη- Ραφαήλ που πάσχει από σπάνιο νόσημα και επείγει η μεταφορά του στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε θεραπεία.

Ανάμεσα στις αρκετές συγκινητικές πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, μία ξεχώρισε και πραγματοποιήθηκε στο Βόλο. Ειδικότερα, σύμφωνα με το magnesianews.gr 150 άνθρωποι «χτύπησαν» τατουάζ και συγκέντρωσαν 3.000 ευρώ για να στηρίξουν κι εκείνοι με τη σειρά τους τον Παναγιώτη.

Η ιδέα ξεκίνησε από τον Αναστάσιο Χόιμπο, tattoo artist από το 2008 και ιδιοκτήτη του Gun Tattoo στο Βόλο. Ανήρτησε πως για μία ημέρα θα κάνει τατουάζ και τα έσοδα θα κατατεθούν στο λογαριασμό του Παναγιώτη Ραφαήλ για να μπορέσει να υποβληθεί σε θεραπεία στην Αμερική.

Αμέσως ο τοίχος του γέμισε θετικά σχόλια και συγχαρητήρια, ενώ όταν έφτασε η ημέρα να ξεκινήσει τα τατουάζ για τον Παναγιώτη επικράτησε… το αδιαχώρητο.

«Είχαμε ενημερώσει τον κόσμο ότι θα κάναμε τατουάζ την περασμένη Τετάρτη από τις 12 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, με κόστος 20 ευρώ για να στηρίξουμε τον Παναγιωτάκη. Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς που με περίμενε έξω από το μαγαζί από τις 10 το πρωί», είπε ο Αναστάσιος, ο οποίος βλέποντας το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου να προσφέρει, συνέχισε και για δεύτερη ημέρα τα τατουάζ για τον Παναγιώτη Ραφαήλ.

Ο Αναστάσιος είχε αναρτήσει ορισμένα επιλεγμένα γραμμικά τατουάζ και ο ενδιαφερόμενος αποφάσιζε αυτό που επιθυμούσε. Μέσα σε δύο ημέρες 150 άνθρωποι έκαναν ένα τατουάζ και συγκεντρώθηκαν 3000 ευρώ στον κουμπαρά του Παναγιώτη Ραφαήλ.

«Ήρθαν πάρα πολλές μαμάδες, πολλά νέα παιδιά, αλλά ήρθαν γενικά άνθρωποι από 18 έως 65 ετών. Κάναμε 80 τατουάζ την Τετάρτη και 70 την Πέμπτη. Κάποιοι άφησαν χρήματα χωρίς να κάνουν τατουάζ, κάποιοι έδωσαν παραπάνω από το κόστος. Όλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν όπως μπορούσαν», είπε χαρακτηριστικά ο Αναστάσιος Χόιμπος. Μάλιστα, υπήρξαν πολλοί που ήθελαν να κάνουν ένα τατουάζ, όμως δεν πρόλαβαν και απλά έβαλαν χρήματα στους κουμπαράδες που έχουν τοποθετηθεί σε πολλά καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης.

Ιδιαίτερη στιγμή στον «μαραθώνιο των τατουάζ» ήταν όταν βρέθηκαν στο Gun Tattoo για να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή και οι γονείς του μικρού Παναγιώτη, καθώς η μητέρα του έχει καταγωγή από το Βόλο.

«Είμαι μπαμπάς σε ένα αγοράκι. Αν μπεις ένα δευτερόλεπτο σ’ αυτή τη θέση -των γονιών του Παναγιώτη- δεν χρειάζεσαι παραπάνω», είπε ο Αναστάσιος, ο οποίος «χτύπησε» το όνομα Ραφαήλ στο χέρι του, στέλνοντας τη θετική του ενέργεια στον μικρό που έχει γίνει πλέον το παιδί όλης της χώρας.