Παναγιωτόπουλος: «Η χώρα επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα»

Αισιόδοξος ότι η ελληνική οικονομία μπορεί να ανακάμψει μέσω της επιχειρηματικότητας εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, από το βήμα της 27ης KAVALAEXPO 2019 που εγκαινίασε χθες το βράδυ στο σύγχρονο εκθεσιακό – συνεδριακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην περιοχή της Νέας Καρβάλης.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Παναγιωτόπουλος, παρουσία πολλών ξένων επιχειρηματικών αποστολών από τη Βουλγαρία, την Τουρκία, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Ρωσία τόνισε ότι η χώρα επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα σημειώνοντας ότι «τα καλά σημάδια φάνηκαν από την αρχή κι όχι γιατί οι αγορές αξιολόγησαν πολύ καλά την πολιτική αλλαγή αλλά γιατί έγιναν πράγματα από τους πρώτους κιόλας μήνες, όπως ότι ξεμπλόκαρε η επένδυση στο Ελληνικό, αποφεύχθηκε η χρεοκοπία της ΔΕΗ, προχώρησε η μεγάλη τουριστική επένδυση στην Αφάντου της Ρόδου».

Ο υπουργός αναφερόμενος στον δικό του τομέα υπογράμμισε ότι παρουσιάζεται μεγάλο ενδιαφέρον από στρατηγικούς επενδυτές που στοχεύουν στην αμυντική βιομηχανία της χώρας, για να συμπληρώσει ότι «ήδη οι επενδυτές άρχισαν να περνούν το κατώφλι του υπουργείου, να κάθονται στο τραπέζι των συσκέψεων και να αναδεικνύουν την επενδυτική τους πρόταση γιατί ξέρουν ότι αυτοί που έχουν απέναντί τους είναι φιλικοί προς τις επενδύσεις, όπως ξέρουν και ότι θα κινηθούν γρήγορα όλες οι δομές του κράτους. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι ταχύτατα και μετρήσιμα, δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις και λάθη».