Παναθηναϊκός – Άλμπα 105-106: Ήττα και σαρωτικές αλλαγές

Ολοκληρωτικό πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό που κατόρθωσε κι έχασε από τη μισή αλλά ανώτερη Άλμπα με 105-106 στη δεύτερη παράταση.

Η ήττα από την Άλμπα ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι στον Παναθηναϊκό, αφού τα χρονικά περιθώρια τελειώσαν. Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις και αλλαγές στους «πράσινους».

Μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα στο Κύπελλο, το «τριφύλλι» μέτρησε ακόμα μία κακή εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα εκτός προγράμματος, γεγονός που σηματοδοτεί άμεσα αλλαγές, οι οποίες είναι ακόμα άγνωστο αν θα αφορούν τους παίκτες ή τον προπονητή. Το δεδομένο είναι πάντως ότι ο χρόνος έχει τελειώσει για ορισμένους.

Όπως είναι λογικό, τα χρονικά περιθώρια έχουν ολοκληρωθεί για όλους και η εμπιστοσύνη χάθηκε, αφού οι δύο σερί άσχημες εμφανίσεις και οι ήττες δημιούργησαν αρνητικό κλίμα και αναβρασμό.

Πλέον, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα περάσουν από καθεστώς… makeover και σύντομα θα φανεί ο βαθμός των αλλαγών στον σύλλογο. Είναι σίγουρο πάντως πως ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με διαφορετικό τρόπο στο επόμενο παιχνίδι του, αυτό με τον Ιωνικό στην Basket League (16/11).

-Ad-