Παναθηναϊκός: Πιστοποιήθηκε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 9.5 εκατ. ευρώ

Σε μία σημαντική κίνηση για την ομάδα προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μία σημαντική ένεση ρευστότητας που είχε καταγραφεί στα πρακτικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 16 Φεβρουαρίου του 2023, πιστοποίησε την περασμένη Δευτέρα το Γενικό Εμπορικό Μητρώο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε Έκθεση Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, με ημερομηνία έκδοσης απόφασης την 26η Φεβρουαρίου, με βάση την οποία πιστοποιήθηκε η ολική καταβολή της ΑΜΚ της πράσινης ΠΑΕ, ύψους 9.500.010 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό των 9,5 εκατ. ευρώ ήταν το μεγαλύτερο σε αύξηση που έχει προκηρύξει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την τελευταία τετραετία, μετά από εκείνη που άνοιξε στα τέλη του 2018, ύψους 10 εκατ. ευρώ, η οποία καλύφθηκε μερικώς και πιστοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2019, στο ποσό των 4.505.132,40 ευρώ.

Επιπλέον, υπάρχει ήδη σε εξέλιξη νέα Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας, από τις 11 Δεκεμβρίου 2023, μέχρι του ποσού των 9.853.970,40 ευρώ με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας ή εάν το ποσό δεν καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό, με κατάθεση οποιουδήποτε ποσού σε οποιοδήποτε λογαριασμό της εταιρείας που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας και με συμψηφισμό χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025