Παναθηναϊκός: Υπογράφηκε η σύμβαση για το νέο γήπεδο

Μία από τις πιο σημαντικές μέρες στην ιστορία του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, είναι η 19η Μαΐου 2023 και ο λόγος είναι το γεγονός ότι ο δήμος Αθηναίων και οι κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν αναλάβει το έργο υπέγραψαν τη σύμβαση, με το χρονοδιάγραμμα να λέει ότι το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο σε 36 μήνες.

Στη συνάντηση που έγινε η πράσινη ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από τους Αλαφούζο και Παναγιωτίδη, από τον Ερασιτέχνη ήταν παρόντες οι Μαλακατές και Βρανόπουλος, ενώ παρόντες ήταν φυσικά εκπρόσωποι των κατασκευαστικών εταιρειών και ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές υπέγραψαν, λοιπόν, τη σύμβαση, με τον Παναθηναϊκό να αναφέρει τα εξής στην ανακοίνωσή του…

«Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του. Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη».