Πανικός με τον κορονοϊό στην Αθήνα – Δείτε τι έκαναν (pics)

Φοβισμένοι είναι οι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας, όπου μια ολόκληρη οικογένεια έχει νοσήσει με κορονοϊό.

Κάποιοι θεώρησαν ότι ο κορονοϊός μπορεί να περάσει από τη χαραμάδα της εξώπορτας και έτσι έβαλαν πετσέτες για να αποτρέψουν την είσοδο του φονικού ιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Πατέρας, μητέρα και το έξι μηνών παιδάκι τους νοσούν και παραμένουν σε καραντίνα μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Ο ένοικος μόλις έμαθε ότι όλη η οικογένειά του νοσεί ειδοποίησε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Εκείνος με τη σειρά του θυροκόλλησε τόσο στην πόρτα της εισόδου, όσο και στον πίνακα ανακοινώσεων σημείωμα στο οποίο αναγράφει ότι «όλοι οι ένοικοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να χρησιμοποιούν όσο τον δυνατόν λιγότερο το ασανσέρ και απαραιτήτως με γάντια και μάσκα».

Ο πατέρας, μιλώντας στο Star ανέφερε ότι και οι τρεις εμφάνισαν συμπτώματα όπως πυρετό και βήχα. Πήγαν στο νοσοκομείο, όπου τους είπαν ότι έχουν κορονοϊό. «Να το πιστέψουνε, είναι σοβαρό» λέει σε όσους πιστεύουν ότι ο κορονοϊός δεν υπάρχει. Μπορεί να το έχεις και να μην το ξέρεις.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Διπλωματικές πηγές: Στις 17 και 18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
11 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Άστατος στα δυτικά, επιστρέφει ο χειμώνας το Σαββατοκύριακο
11 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί στη Σαντορίνη: Κλειστά τα σχολεία μέχρι την Παρασκευή, η σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται στα ίδια επίπεδα – Τι συνιστούν οι ειδικοί
11 Φεβρουαρίου, 2025
Νεκρός εντοπίστηκε 90χρονος μετά από φωτιά στο σπίτι του στο Αγρίνιο
11 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθησαν 2 νεαροί για κλοπή δικύκλου και διακίνηση ναρκωτικών στο Νέο Ψυχικό
11 Φεβρουαρίου, 2025
Συναγερμός για την εξαφάνιση 78χρονης στα Δολιανά Πωγωνίου – Silver Alert σε ισχύ
11 Φεβρουαρίου, 2025
Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού η παλιά δόξα του Ολυμπιακού Σάββας Παπάζογλου
11 Φεβρουαρίου, 2025
Κερατσίνι: Έληξε το θρίλερ με τον άνδρα που είχε «ταμπουρωθεί» στο σπίτι του – Είχε δραπετεύσει από ψυχιατρικό ίδρυμα
11 Φεβρουαρίου, 2025
Κερατσίνι: Άντρας βρίσκεται «ταμπουρωμένος» σε σπίτι – Δεν αφήνει τη μητέρα και την αδελφή του να φύγουν
11 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο Θεόδωρος Χαριτόπουλος, «δεξί χέρι» του Κωνσταντίνου Καραμανλή
11 Φεβρουαρίου, 2025