Πανικός σε πτήση της Qatar Airways

H πτήση από τη Ντόχα στο Δουβλίνο είχε αναταράξεις πάνω από την Τουρκία, ανέφερε το βρετανικό μέσο σε έκτακτη είδηση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν 12 τραυματίες.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου μετά τον τραυματισμό 12 ατόμων σε πτήση λόγω αναταράξεων όπως μετέδωσε το SkyNews.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου αεροδρομίου του Δουβλίνου, δήλωσε: «Η πτήση QR107 της Qatar Airways από τη Ντόχα προσγειώθηκε με ασφάλεια, όπως ήταν προγραμματισμένο, στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου λίγο πριν από τις 13.00(τοπική ώρα) την Κυριακή».

«Κατά την προσγείωση, το αεροσκάφος έγινε δεκτό από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας του αεροδρομίου και του τμήματος Πυροσβεστικής και Διάσωσης, λόγω του ότι έξι επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος (συνολικά 12) στο αεροσκάφος ανέφεραν τραυματισμούς, αφού το αεροσκάφος παρουσίασε αναταράξεις ενώ βρισκόταν στον αέρα πάνω από την Τουρκία.

«Η ομάδα του αεροδρομίου του Δουβλίνου συνεχίζει να παρέχει πλήρη βοήθεια στο έδαφος στους επιβάτες και το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας».