Πάνος Μουζουράκης: Τραγούδησε το «Φίλα με ακόμα» στη Μαριλού Κόζαρη μαζί με τον Μαραβέγια

Ένας γάμος από παραμύθι πραγματοποιήθηκε χθες στην Αίγινα με τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαριλού Κόζαρη να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το μυστήριο έγινε στο γραφικό εκκλησάκι, στους Άγιους Αποστόλους και ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε έναν αριστοκρατικό πύργο στην Αίγινα, το κτήμα Σαλιαρέλη, το οποίο έχει αφήσει εποχή στο νησί.

Οι καλεσμένοι ήταν αρκετοί και πολλοί γνωστοί. Το «παρών» έδωσαν η Κατερίνα Καινούργιου με τον αδερφό της, ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με τη σύντροφό του Κατερίνα Καλκανά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, η Δήμητρα Ματσούκα, η Ματίνα Νικολάου με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη, ο Γιώργος Καρτάλος, η Φανή Χαλκιά, η Έλενα Παπαρίζου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής, η Νίκη Λάμη, ο Adam Cohen και πολλοί ακόμα.

Από τους Αιγινήτες καλεσμένους ήταν φυσικά η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στη δεξίωση κυριάρχησε το τραγούδι και ο χορός, με τον Κωστή Μαραβέγια και την Έλενα Παπαρίζου να αναλαμβάνουν για λίγο τη διασκέδαση των καλεσμένων με γνωστές επιτυχίες.

Το μικρόφωνο πήρε όμως και ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια τραγούδησαν τη μεγάλη επιτυχία τους «Φίλα με ακόμα» στη νύφη.

Ο γαμπρός την κοιτούσε με θαυμασμό όσο ερμήνευε το ρεφρέν και εκείνη τον κοιτούσε εμφανώς συγκινημένη.