Πάνος Νάτσης: «Δεν έχω συνέλθει ακόμα, ήταν ένα εξαιρετικό πλάσμα» – Συγκινεί η Ελένη Ουζουνίδου

Μερικούς μήνες μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση, η ηθοποιός Ελένη Ουζουνίδη ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το περιστατικό και στάθηκε στο ότι ο αδικοχαμένος Νάτσης ήταν ένα εξαιρετικό πλάσμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The 2Night Show του ΑΝΤ1.

“Στις «Σέρρες» έκανα την Ευτυχία, τη μαμά του Πάνου Νάτση, με έχει σοκάρει ο θάνατός του. Δεν έχουμε συνέλθει ακόμα από αυτό. Ένα εξαιρετικό πλάσμα. Εξαιρετικό χιούμορ. Γλύκα, ευγένεια. Ένα υπέροχο παιδί. Γνωριζόμασταν από τον «Αστέρα Ραχούλας» που ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση, αλλά και του Πάνου ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε τηλεοπτικό σίριαλ. Από τότε συναντιόμασταν συχνά πυκνά, ξαναβρεθήκαμε στις “Σέρρες” πέρυσι για να κάνουμε τα γυρίσματα και μετά ήρθε αυτό το γεγονός που μας“.






Σχετικά με την υποκριτική της καριέρα μέχρι τώρα και ειδικά για τη σχέση της με την τηλεόραση, τόνισε ότι ούτε η ίδια κατάλαβε πότε έκανε το “μπαμ”, καθώς στην αρχή είχε πάρει από “φόβο” την τηλεόραση.

“Δεν περίμενα ότι θα γίνει αυτό το μπαμ στην τηλεόραση. Ξεκίνησα αργά να παίζω στην τηλεόραση, στα 42 μου. Τη φοβόμουν λίγο, φοβόμουν ότι μπορεί να ταυτιστώ. να γίνω «εμπορική». Τίποτα τέτοιο δεν ισχύει, αν κάτι το αγαπάς και το κάνεις καλά, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα“.