Πάνος Νάτσης: Μαρτυρία ανατρέπει τα αίτια του τροχαίου – Βίντεο ντοκουμέντο

Ακαριαίος φέρεται πως υπήρξε ο θάνατος του Πάνου Νάτση του οποίου η μηχανή συγκρούστηκε με φορτηγό τα ξημερώματα του Σαββάτου

Στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού έχασε τη ζωή του ο 31χρονος ηθοποιός Πάνος Νάτσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μηχανή του ηθοποιού χτύπησε στην αριστερή πλευρά του φορτηγού που κινούταν επί της Δεληγιώργη και εκείνος εκτοξεύτηκε στο κράσπεδο, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Είναι χαρακτηριστικό πως το κινητό του ηθοποιού έγινε θρύψαλα και οι Αρχές αναγκάστηκαν να καλέσουν στο σταθερό τους οικείους του για να τους ανακοινώσουν τον θάνατό του.

Σημειώνεται πως οι δύο κάθετοι δρόμοι τέμνονται στη συμβολή τους, ενώ στη διασταύρωση ένα από τα δύο οχήματα έπρεπε να σταματήσει για να αποτραπεί η σύγκρουση. Τελικά κανένα όχημα δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα η μηχανή να συγκρουστεί με το βαρύ όχημα.

Οι πληροφορίες ανέφεραν, μάλιστα, πως στην πορεία της μηχανής υπήρχε stop, το οποίο παραβιάστηκε.

Αυτόπτης μάρτυρας, ωστόσο, φαίνεται πως ανατρέπει το συγκεκριμένο σενάριο, δηλώνοντας πως ο ηθοποιός φρέναρε αλλά η μηχανή γλίστρησε, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και στη συνέχεια έπεσε στην αριστερή πλευρά του φορτηγού.

Εξετάζεται το υλικό από κάμερες

Στο μικροσκόπιο της Τροχαίας έχει μπει το υλικό από κάμερες της περιοχής, ώστε οι αξιωματικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα της πορείας των δυο οχημάτων και των συνθηκών του τροχαίου.

Για την ώρα δεν έχει εξακριβωθεί το αν ο ηθοποιός φορούσε ή οχι το κράνος που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ εκκρεμούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις του θύματος.

Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο λίγα λεπτά πριν από τη στιγμή της σύγκρουσης

Ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης που επέφερε τον ακαριαίο θάνατο του ηθοποιού, φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.

Το βίντεο δείχνει τη μοιραία σύγκρουση της μοτοσυκλέτας του Πάνου Νάτση με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Όπως διακρίνεται, το φορτηγό κινείται σε έναν άδειο δρόμο χωρίς να το εμποδίζει τίποτα, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω συγκρούεται με τη μηχανή του ηθοποιού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (29-01) όταν η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στη κέντρο της Αθήνας.