Πάνος Νάτσης: Πώς έγινε σύγκρουση με τον ηθοποιό – Ψάχνουν ποιος παραβίασε το «STOP»

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Είχε βγει να διασκεδάσει το βράδυ και είχε το μοιραίο τροχαίο που του έκοψε απροσδόκητα το νήμα της ζωής.

Η είδηση του τραγικού θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στον χώρο του θεάματος καθώς θεωρούνταν ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της γενιάς του. Το 2015 συμμετείχε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» αλλά και στο επεισόδιο «Κόκκινο» της «10ης Εντολής».

Ευρύτερα γνωστός έγινε το 2016 με το ρόλο του στην κωμική σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας», όπου ενσάρκωσε το ρόλο του Κωνσταντή. Στην συνέχεια έλαβε μέρος στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» ενώ επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη,«Σέρρες»

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη». Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Πώς έγινε σύγκρουση με τον ηθοποιό – Ψάχνουν ποιος παραβίασε το «STOP»

Ο 31χρονος ηθοποιός Πάνος Νατσης κινούνταν με τη μηχανή του στο Μεταξουργείο το πρωί του Σαββάτου, όταν, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, σημειώθηκε η μοιραία σύγκρουση της μηχανης του με φορτηγό του δήμου, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όλα συνέβησαν στις 6.30 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφοριες, το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και η μηχανή του ηθοποιού κινούνταν κάθετα στην οδό Κεραμεικού.

Στη διασταύρωση, ένα από τα δύο οχήματα έπρεπε να σταματήσει για να αποτραπεί η σύγκρουση, καθώς στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι.

Πώς συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα

Ο ηθοποιός είχε μπροστά του «Στοπ», ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κανένα όχημα δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση τους. Ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε μπάζα σταμάτησε αμέσως και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματισμένο ηθοποιό.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό του φορτηγού για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις ανεξάρτητα με το ποιος έχει την υπαιτιότητα για το δυστύχημα.

Η έρευνα της Τροχαίας είναι σε εξέλιξη, ενώ θα αξιοποιηθεί βιντεοληπτικό υλικό.