Πάνος Νάτσης: Σοκ από τη φονική σύγκρουση – Έτσι σκοτώθηκε ο ηθοποιός

Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης. Ήταν μόλις 31 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σοκ από τη φονική σύγκρουση – Πώς σκοτώθηκε ο ηθοποιός

Με απορριμματοφόρο του Δήμου Αθηναίων που μάζευε τα σκουπίδια από τους κάδους της περιοχής του Μεταξουργείου στο κέντρο της Αθήνας συγκρούστηκε η μοτοσικλέτα του 31χρονου, Πάνου Νάτση, με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο του άτυχου ηθοποιού.

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης είχε γεννηθεί στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Πάνος Νάτσης: Οι τελευταίες του στιγμές πριν σκοτωθεί – Ήταν σε πάρτι

Μουδιασμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας από τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστούσε στην παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του” που είχε γράψει ο Γιώργος Καπουτζίδης έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1) σε τροχαίο δυστύχημα.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η συμπρωταγωνίστριά του Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, ηθοποιό την οποία γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1 και φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Ήλιος, ο Πάνος Νάτσης είχε οργανώσει το πάρτι γενεθλίων της που έγινε στο σπίτι της παρουσία και πολλών ακόμα συναδέλφων τους. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Γιάννης Κουκουράκης, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Αποστόλης Ψαρρός οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το τι έχει συμβεί.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη σήμερα το πρωί ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την υπέροχη βραδιά που είχε ετοιμάσει για εκείνη ο καλός της φίλος Πάνος Νάτσης, χωρίς καμία αναφορά όμως στο τι έχει μεσολαβήσει από αυτές τις όμορφες στιγμές.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του Πάνου Νάτση πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο:

Πάνος Νάτσης: Σε τραγική κατάσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης

Σε σοκ είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση πως ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα.

Ο ηθοποιός χθες το βράδυ μετά την παράσταση στην οποία έπαιζε είχε πάει στο σπίτι της συναδέλφου και φίλης του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της. Το τι συνέβη μετά, όταν έφυγε από το σπίτι της, κανείς δεν γνωρίζει…

«Είναι σοκαριστικό, είναι μία τραγική ημέρα η σημερινή. Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας σήμερα το πρωί και πραγματικά δεν το πίστευα, έχουμε σοκαριστεί όλοι… Ήταν ένα παιδί όλο ζωή, έκανε τις πλάκες του, ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι πάρα πολύ», είπε η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θεάτρου Ήβη.

Συγκλονισμένος είναι και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οπίος δήλωσε πως όλοι θρηνούν τον άδικο χαμό του ηθοποιού.

Ταυτόχρονα, η κ. Δρούτσα τόνισε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση μετά το θάνατο του ηθοποιού. Σημειώνεται πως ο Πάνος Νάτσης θα πρωταγωνιστούσε στην νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Σέρρες».