Πάνος Σόμπολος: Το τηλεφώνημα του γιου του μετά τη συνέντευξη με την Πισπιρίγκου και τον Δασκαλάκη

Για την από κοινού συνέντευξη που εξασφάλισε ο γιος του Γιώργος Σόμπολος από τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας μίλησε ο γνωστός αστυνομικός ρεπόρτερ, Πάνος Σόμπολος στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ο γιος μου, όπως όλοι οι συνάδελφοι, στόχο είχε να πάρει συνέντευξη από τη μάνα ή τον πατέρα. Κατάφερε να πάρει την πρώτη και την τελευταία συνέντευξη από κοινού. Αυτή ήταν η επιτυχία η μεγάλη. Και αναφέρθηκαν ο καθένας στα δικά του», είπε αρχικά.

«Με πήρε τηλέφωνο ο γιος μου και μου λέει “Μπαμπά, τα κατάφερα, πήρα συνέντευξη από τους γονείς!”. Του λέω: “πώς τους φέρθηκες Γιώργο;”. “Με σεβασμό ρε πατέρα” πώς θα τους φερόμουν; Έχασαν τρία παιδιά”. Τότε δεν είχε προχωρήσει η ανάκριση».

«Αν τελικά κριθεί ένοχη αμετάκλητα και για τα τρία παιδιά τότε θα έχουμε να κάνουμε με το έγκλημα του αιώνα. Αυτό είναι Μήδεια. Αλλά μην βγάζουμε εμείς αποφάσεις… Δυστυχώς εδώ γινόμαστε και δικαστές και εισαγγελείς και τη δημοσιογραφία τη σμπαραλιάζουμε με αυτά», κατέληξε για την υπόθεση αυτή.