Παντελίδης-Φιλίππου: Η στιγμή στο γάμο όταν χόρεψαν τραγούδι του Παντελή – Έκλαιγαν οι καλεσμένοι (video)

Παντελίδης-Φιλίππου: Παντρεύτηκαν ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η Πωλίνα Φιλίππου. Η συγκινητική κίνηση στον γάμο για τον Παντελή! Έκλαιγαν οι καλεσμένοι και λογικό ήταν…

Παντελίδης-Φιλίππου: Το ζευγάρι, που έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδάκι, έκανε χτες τον θρησκευτικό του γάμο. Το μυστήριο, έγινε χθες το απόγευμα σε κτήμα στην Πάρνηθα ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η βάφτιση της κόρης του και φυσικά η γαμήλια δεξίωση.

Σε άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα έγινε ο γάμος του αδελφού του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της ηθοποιού Πωλίνας Φιλίππου που γνωρίσαμε πιτσιρίκα μέσα από το σίριαλ “Καφέ της Χαράς”.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε χθες το απόγευμα σε κτήμα στην Πάρνηθα ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η βάφτιση της κόρης του και φυσικά η γαμήλια δεξίωση.

Η ατμόσφαιρα, από την προετοιμασία ακόμα της νύφης στο σπίτι ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά καθώς η έλλειψη του Παντελή σε μία τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειας, ήταν πολύ έντονη.

Οι νεόνυμφοι, όμως, φρόντισαν να κάνουν αισθητή την… παρουσία του με κάθε τρόπο, ειδικά στον πρώτο χορό τους κατά την άφιξή τους στον χώρο της δεξίωσης αφού χόρεψαν το “Μένω εδώ”.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από τον πρώτο χορό του ζευγαριού στο παρακάτω βίντεο…