ΠΑΟΚ: Εξιτήριο για τον Μπάμπα – Ποιο είναι τα επόμενα βήματα

Στα… πιτς για μερικές ημέρες αναμένεται να μπει ο Ράχμαν Μπάμπα καθώς θα πρέπει να ακολουθηθεί ένα πρωτόκολλο εξετάσεων – Δεδομένα εκτός της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του λόγω των καρτών.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το πρωί της Πέμπτης (22/2) ο Γκανέζος μπακ του ΠΑΟΚ, ο οποίος διανυκτέρευσε στην Αθήνα μετά τον τραυματισμό του στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Ράχμαν Μπάμπα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και θα μπει για μερικές ημέρες στα… πιτς.

Βάσει του πλάνου, θα πρέπει να ακολουθηθεί ένα πρωτόκολλο εξετάσεων καθώς πρόκειται για ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα είναι σταδιακή. Όπως όλα δείχνουν, θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από την επόμενη εβδομάδα, με τα νεότερα να να αναμένονται το προσεχές διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπάμπα είχε δηλωθεί για να εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με τον Παναιτωλικό, συνεπώς δεν υπολογιζόταν από το τεχνικό επιτελείο για την Κυριακή (25/2). Σαφώς, στην παρούσα φάση προέχει μόνο η υγεία του έμπειρου οπισθοφύλακα, με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να βρίσκεται από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του!