ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Κανονικά την Κυριακή (18/2) το παιχνίδι

Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ καθώς δεν πέρασε το αίτημα των ερυθρόλευκων για αναβολή.

Το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του κυριακάτικου (18/2) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επίσης συμφωνούσε, δεν πέρασε τελικά από τη Λίγκα αφού χρειάζονταν 10 ψήφοι για να γίνει δεκτό και υπέρ ψήφισαν μόνο επτά ομάδες, με την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη να ψηφίζουν κατά.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που κατέθεσαν το σχετικό αίτημα στη Stoiximan Super League και οι Ασπρόμαυροι συμφωνούσαν, αυτό όμως δεν αρκούσε για να υπάρξει αναβολή. Θα έπρεπε να ψηφίσουν θετικά τουλάχιστον οι 10 από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος αλλά τελικά υπέρ της αναβολής ψήφισαν μόνο επτά και συγκεκριμένα οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Πανσερραϊκός και ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης ψήφισαν κατά της αναβολής ενώ το «λευκό» προτίμησαν οι Λαμία, Κηφισιά, Παναιτωλικός και Γιάννινα. Συνολικά, επομένως, υπήρξαν 7 «υπέρ», 3 «κατά» και 4 «λευκά», πράγμα που σημαίνει ότι ο αγώνας της Τούμπας θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή (18/2).

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει τα εξής…

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League τέθηκε σε ψηφοφορία το από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024.

Επί 14 ψηφισάντων, υπέρ του αιτήματος ψήφισαν 7 Μέλη του Δ.Σ., κατά του αιτήματος ψήφισαν 3 Μέλη του Δ.Σ., ενώ 4 μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν «λευκό». Ως εκ τούτου, επειδή δεν επετεύχθη η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό».