ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Περίεργη απόφαση από Αυγενάκη

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού, χωρίς να γίνεται αναφορά για μεμονωμένη μετακίνηση ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από τον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζουν πρωτοφανές στα χρονικά το εν λόγω γεγονός και προσθέτουν πως αν δεν πρόκειται για αβλεψία η τυπογραφικό λάθος δεν υπάρχει στα χρονικά των τελευταίων ετών ντέρμπι, όπου η απόφαση του υπουργείου να μην αναφέρεται σε απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα να πουλάει εισιτήρια μέσω διαδικτύου, αλλά όχι στην θύρα 8 όπου προορίζεται για τους φιλοξενούμενους αλλά όπως έλεγαν έκπληκτοι σήμερα το πρωί στην Μικράς Ασίας:

«Κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο 10-15 οπαδοί του Παναθηναϊκού να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια του αγώνα».

Με την Τούμπα να είναι κοντά στο sold out περιμένουμε να δούμε αν υπήρξε αβλεψία στην αναφορά για μεμονωμένη μετακίνηση ή πράγματι επιτρέπεται έστω και μεμονωμένα η παρουσία οπαδών του «τριφυλλιού» την Κυριακή στο ντέρμπι.

-Ad-