Πάολα: Τα τελευταία νέα για την υγεία της – Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της

Στο νοσοκομείο με πνευμονία φέρεται να νοσηλεύεται η Πάολα, με την κατάσταση της υγείας της να έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές της.

Η λαϊκή τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram ενημέρωσε τους φίλους της ότι η εμφάνισή της στο κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο θα ακυρωθεί το βράδυ της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου.

Εκτός αυτού έκανε γνωστό και το πραγματικό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί. Όπως ανέφερε η Πάολα διαγνώστηκε με γρίπη τύπου Β και λόγω μεγάλης έξαρσης συμπτωμάτων εισήχθη σε κλινική.

Η ανάρτηση της Πάολα για την υγεία της:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση στο Fever με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί ασθένειας!

Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία. Τα συμπτώματα επιμένουν όμως πιο ήπια.

Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου!

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την μεγάλη αγάπη σας! Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος.

Και πάλι σας ευχαριστώ! Να σας έχει ο θεός καλά! Πάολα».

-Ad-