Παπαχαραλάμπους για «Ψίθυρους Καρδιάς»: «Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω»

Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” το βράδυ της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά “Ψίθυροι Καρδιάς”, τονίζοντας πως δεν χάρηκε την επιτυχία τότε, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι είχε πάρει πολύ λίγα χρήματα τότε.

«Οι “Ψίθυροι καρδιάς” ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία… Ο Μανούσος με πίστευε πολύ και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχθούν.

Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ. Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Μετά τους Ψίθυρους σταμάτησα για 1,5 χρόνο μέχρι να ανασυγκροτηθώ και δεν το μετάνιωσα. Πήρα λίγα χρήματα τότε, αλλά είναι λογικό, ξέρεις ότι θα σου συμβεί και πας μετά στο επόμενο, δηλαδή εξαργυρώνεις την επιτυχία αργότερα», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025