Παπαδάκου: «Μυθεύματα όσα καταγγέλλει η κ. Ράικου – Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»

«Όλα αυτά που λέει είναι μυθεύματα και θα προσφύγω στη δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή», απαντά η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, την οποία «φωτογράφισε» η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, στην κατάθεσή της για την υπόθεση Novartis.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και την εκπομπή «Ραντάρ», η κυρία Παπαδάκου δήλωσε:

«Έχω επισκεφθεί την κ. Ράικου και την επόμενη επικεφαλής εισαγγελέα Διαφθοράς, όπως και τα προηγούμενα γραφεί με τον κ. Πεπόνη. Είναι η δουλειά μου να πηγαίνω εκεί, δεν κάνω ρεπορτάζ τηλεφώνου, πάω από κοντά. Την επισκέφθηκα για να μάθω τι θα κάνει με αυτήν την ιστορία. Η κ. Ράικου όλα αυτά που λέει είναι μυθεύματα και θα προσφύγω στη δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή. Προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Έχω κάνει σχόλια και για το γεγονός ότι ο σύζυγός της αμείβονταν από τη Novartis, με ένα μικρό ποσό βέβαια, αλλά εγώ είχα το καθήκον να το κάνω».

«Πιστεύω ότι έχει προσωπικά εναντίον μου. Όλα αυτά που είπε δεν ισχύουν, ότι είπα για Βενιζέλους κλπ. Αναφορικά με το βίντεο με τον κ. Πικραμμένο, είναι ένα βίντεο που έχει μεταδοθεί από τον Alpha και φυσικά ουδέποτε λέει ο Φρουζής ότι έδωσε χρήματα στον Πικραμμένο. Αυτά είναι στη φαντασία της και μόνο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συκοφαντεί κάποιον άλλον και η κ. Ράικου δεν έχει και την αξιοπιστία να το κάνει».

Όσο για τον Παναγιώτη Πικραμμένο, η Γιάννα Παπαδάκου δήλωσε: «Ο κ. Πικραμμένος δεν παραπέμφθηκε ποτέ. Αναφερόταν σε ένα έγγραφο της κ. Τουλουπάκη, αλλά όχι με βάση το βίντεο. Το βίντεο αυτό δεν υπάρχει στην εισαγγελία Διαφθοράς. Υπάρχει ένας νόμος ο οποίος είναι άθλιος και πρέπει να τον αλλάξετε γιατί θα έχετε πρόβλημα όλοι οι πολιτικοί».

-Ad-