Παπαδημούλης: «Αφιερώνω όσα είπε ο Μητσοτάκης σε όσους έβαζε να ξεβρακώνονται σε διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη»

«Είδα τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη και λέω, τύφλα να έχει η Κομανέτσι. Το λέω καλωσορίζοντας την κωλοτούμπα, μην ξεχνάτε ότι και η Κομανέτσι άριστα δέκα πήρε, με το χρυσό μετάλλιο.

Αφιερώνω όσα είπε χθες ο Μητσοτάκης σε όσους εξαπάτησε και τους έβαζε, για να πάρει τα ψηφαλάκια, να κατεβαίνουν με περικεφαλαίες, να ξεβρακώνονται σε διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, στο όνομα της πατρίδας κ.λπ.», δήλωσε στον Alpha 98,9 ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Είχαμε προβλέψει ότι στο συγκεκριμένο θέμα κοροϊδεύει τον κόσμο και δεν λέει αυτά που πιστεύει, γιατί πιστεύει στην πολιτική του πατέρα τους, της Ντόρας και του Καραμανλή. Αυτό φάνηκε χθες και επισφραγίστηκε με τη βούλα», πρόσθεσε.

Σχετικά με το νέο μακεδονικό σήμα: «Θυμίζει τόσο τη ΝΔ που πιστεύω ότι όσοι νομίζουν ότι θα βοηθήσει στις ελληνικές εξαγωγές, θα καταλάβουν ότι είναι λάθος. Βρήκαμε έναν γραφίστα, να θάψουμε κάμποσους. Αυτό δεν είναι ούτε σωστό, ούτε το πιο έξυπνο».

«Τα σοβαρότερα θέματα είναι ότι βγήκαν οι Financial Times και κράζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι προωθήθηκε μια αλλαγή στον Ποινικό Κώδικα στην τελευταία στιγμή, η οποία επιτρέπει τη βιομηχανία του μαύρου χρήματος, καθώς επιτρέπει σε όλους όσοι έχουν παρακρατηθεί τα περιουσιακά τους στοιχεία να τα πάρουν πίσω σε 18 μήνες, τη στιγμή που στην Ελλάδα για να στοιχειοθετηθούν τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται 3-5 χρόνια», υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης.

«Το δεύτερο είναι το δημοσίευμα του Reuters, που λέει ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πουλήσει ασφαλιστικά χρέη 12 δισ. σε funds. Αυτό το προωθεί ο Μηταράκης και το διαψεύδει ο Βρούτσης. Ο Μητσοτάκης σιωπά και τους κρατά και τους δύο σε μια κυβέρνηση αλαλούμ. Απαιτώ από τον πρωθυπουργό να πάψει να κρύβεται στο θέμα, να πάρει σαφή θέση για το τι μαγειρεύεται και από εκεί και πέρα δεν μπορούν να μείνουν και οι δύο», είπε.

Για βιβλίο Παπαχελά και Αντώνη Σαμαρά: «Στο Μητσοτακέικο αναγνωρίζω και ικανότητες τακτικής, θεωρώ ότι η επιλογή να δημοσιευθεί τώρα ο δεύτερος τόμος του βιβλίου του Παπαχελά με τις εξομολογήσεις, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την πολιτική ιστορία και όσα αναδείχθηκαν από το φιλικό της ΝΔ, για τη γνώμη του Κώστα Μητσοτάκη για τον Αντώνη Σαμαρά, καίνε οριστικά το ενδεχόμενο ο Σαμαράς να προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, άρα θα πρέπει να βρει μαντήλι να σκουπιστεί και μαξιλάρι να κλάψει ο Βορίδης».

Για τα γεγονότα στα πανεπιστήμια και την ΑΣΟΕΕ: «Βλέπω με ανησυχία ότι με εντολή Μητσοτάκη και υλοποίηση Χρυσοχοΐδη, υπάρχει ένα κλίμα αστυνομοκρατίας. Λέω ναι στην αστυνόμευση, αλλά όχι στην αστυνομοκρατία. Οι διαδηλώσεις από τους φοιτητικούς συλλόγους είχαν να γίνουν χρόνια και νομίζω ότι ένας κόσμος, όπως οι φοιτητές και οι γονείς τους, προσβάλλονται όταν βλέπουν μια προσπάθεια προπαγανδιστική, να εμφανιστούν αυτά τα παιδιά ως μπαχαλάκηδες. Επίσης θεωρώ αθλιότητα αυτό που λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προσπαθεί να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τους μπαχαλάκηδες».

-Ad-