Παπαδόπουλος: Η προχειρότητα συνεχίζεται

«Πέρασαν δύο μήνες για να μας ανακοινώσει ο ΠτΔ ένα “νέο” μέτρο που εφαρμόζεται εδώ και 3 χρόνια από την ΕΤΕπ», γράφει σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, όσο αφορά χθεσινοβραδινά οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο ΠτΔ.

Επίσης ο κ. Παπδόπουλος αναφέρει επίσης πως ο Γ. Ελεγκτής στην Επ. Ελέγχου της Βουλής ρωτήθηκε κατά πόσο απαιτείται έγκριση της Βουλής για επιδότηση επιτοκίων και ήταν ξεκάθαρος: για μεγάλα ποσά και πολυετείς δεσμεύσεις του κράτους απαιτειται η έγκριση της Βουλής.

Η ανάρτηση του Προέδρου του ΔΗΚΟ:

Περιμέναμε δυο μήνες για να μας ανακοινώσει ο ΠτΔ ένα «νέο» μέτρο που εφαρμόζεται εδώ και 3 χρόνια (δάνεια από την ΕΤΕπ) και ένα μέτρο που δεν μπορεί να εφαρμοστεί με τον τρόπο που θέλει η κυβέρνηση (επιδότηση επιτοκίων χωρίς την έγκριση της Βουλής)

Ο Γ. Ελεγκτής στην Επ. Ελέγχου της Βουλής ρωτήθηκε κατά πόσο απαιτείται έγκριση της Βουλής για επιδότηση επιτοκίων και ήταν ξεκάθαρος: για μεγάλα ποσά και πολυετείς δεσμεύσεις του κράτους απαιτειται η έγκριση της Βουλής.

Ο Υπ.Οικονομικων άλλα λέει…
Η προχειρότητα συνεχίζεται..