Παπαγεωργίου: Ραγδαίες εξελίξεις – Παραπέμπονται ακόμη 9 άτομα για τη δολοφονία

Ακόμη εννιά άτομα φέρονται να εμπλέκονται στην απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012. Τέσσερις άνθρωποι έχουν ήδη καταδικαστεί για την υπόθεση, ενώ η σορός του άτυχου νεαρού δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ελληνική δικαιοσύνη, έκανε πολύ καλά τη δουλειά της. Πιστεύω ότι μέχρι τέλους θα πάνε όλα καλά. Δικαίωση για μένα θα έρθει όταν θα βρω το παιδάκι μου, τίποτε άλλο, είπε η μητέρα του μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Για την υπόθεση έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ένας οικογενειακός φίλος και τρία ακόμη άτομα. Ο “εγκέφαλος” έστησε την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου και στη συνέχεια παρίστανε τον διαπραγματευτή.

Οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν να εξετάσουν ακόμη εννιά άτομα για την αρπαγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου. Πρόκειται για τη σύζυγο του 77χρονου κατηγορούμενου που φέρεται να είχε τον ρόλο του άμεσου εκτελεστή των εντολών του, τον γιο αστυνομικού της κρατικής ασφάλειας ο οποίος γνώρισε που ήταν το αυτοκίνητο του Μάριου μετά τη δολοφονία του, τον δεύτερο γιο του 77χρονου κατηγορούμενου, επίσης αστυνομικό και δυο άτομα που φέρονται να εξαφάνισαν το πτώμα του Μάριου Παπαγεωργίου και τρία άτομα που εφοδίαζαν με αυτοκίνητα την εγκληματική ομάδα και τέλος τον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφασίσουν αν θα αποφασίσουν αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία και αρπαγή στα εννιά άτομα που θα καταθέσουν.

-Ad-