Παρά λίγο «σύρραξη» Βαξεβάνη-Χατζηνικολάου στο Twitter – Τι συνέβη

Μια «παρολίγον» τουιτερική σύρραξη «καταγράφηκε» ανάμεσα στους δημοσιογράφους Κώστα Βαξεβάνη και Νίκο Χατζηνικολάου, μετά από ανάρτηση του πρώτου στην οποία υποστήριζε πως το real.gr του δεύτερου τον είχε μπλοκάρει.

“Ούτε σε έχω αποκλείσει και το γνωρίζεις, ούτε κατανοώ γιατί μπορεί να σε έχει αποκλείσει το real.gr. Θα μιλήσω τώρα με τη διεύθυνση του site”, ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου.
Η παρεξήγηση τελικά λύθηκε με τον εκδότη της real.gr να σημειώνει.

 

“Ο διευθυντής του Real.Gr με διαβεβαιώνει ότι το site δεν εχει μπλοκάρει ποτέ κανέναν. Δεν μπορεί κανένας να καταλάβει τι συνέβη. Αν κάποιος ηλίθιος το έκανε επίτηδες,θα βρεθεί και θα φύγει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηνικολάου.

Με τον Κώστα Βαξεβάνη να επανέρχεται: “Ευτυχώς γιατί θα είχαμε περάσει σε άλλο επίπεδο Δημοκρατίας. Από τους περιορισμούς στην ελευθερία του Τύπου, στην απαγόρευση να διαβάζουμε κιόλας”


Ενώ από την πλευρά του ο διευθυντής του real.gr Γιώργος Παγάνης έγραψε: “Καλημέρα Κώστα. Είναι αλήθεια ότι σε μπλοκάραμε, είναι επίσης αλήθεια ότι αυτό έγινε χωρίς εντολή. Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι έγινε από ανθρώπους οι οποίοι έφυγαν από το digital, αλλά είχαν τους κωδικούς. Οι κωδικοί αλλάζουν τώρα”