Παραιτήθηκε από το OPEN η Ανθή Βούλγαρη

Τις τελευταίες ώρες, οι φήμες περί αποχώρησης της Ανθής Βούλγαρη από το Open είχαν «φουντώσει». Η δημοσιογράφος φερόταν να έχει παραιτηθεί από τον σταθμό μετά τη διακοπή της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος 7», την οποία παρουσίαζε μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Πριν λίγη ώρα, η Ανθή Βούλγαρη επιβεβαίωσε μέσω των social media την είδηση και τόνισε πως σύντομα θα ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας επαγγελματικός κύκλος. Η συνεργασία μου με το Open τελείωσε. Μια ομάδα ανθρώπων στήσαμε το κανάλι από την αρχή. Βάλαμε πλάτη, βάλαμε κόπο, βάλαμε αγάπη.. Κραταω μόνο τα σπουδαία από αυτά τα χρόνια και λίγες αλλά σημαντικές φιλίες.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τεχνικούς που αυτό το διάστημα δοκιμάζονται.. αλλά και όλα τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο ενδυματολογικο τμήμα που αξημερωτα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω και σε εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα ❤❤❤Δεν σας αποχαιρετω.. Λέω εις το επανιδειν!!! Σύντομα θα σας ενημερώσω για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστώ κοντά μου ακόμη πιο ενεργούς 😘😘😘» έγραψε η Ανθή Βούλγαρη.

-Ad-