Παραμένει στην εντατική η 40χρονη που πήγε για εξαγωγή δοντιού

«Ίσως να είναι μια από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, δεδομένου ότι και η παγκόσμια βιβλιογραφία αναφέρει μονάχα 9 τέτοιες περιπτώσεις» ανέφερε ο αναπληρωτής διοικητής του του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Στέλιος Κτενιαδάκης

Μία 40χρονη νηπιαγωγός της περιοχής Ζαρού στο Ηράκλειο βρέθηκε ξαφνικά τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 από το οδοντιατρείο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα, 2 Ιουνίου.

Ώρες αγωνίας, λοιπόν, για την 40χρονη που δίνει μάχη με τη ζωή της στην εντατική μετά από μία επίσκεψη στον οδοντίατρο, για εξαγωγή δοντιού.

Ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Στέλιος Κτενιαδάκης ανέφερε πως η 40χρονη εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με το Creta24.

Επιπλέον, αναφέρε πως υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από τους θεράποντες ιατρούς στο πλαίσιο, δε, και της έρευνας για τα αίτια που την οδήγησαν στο να χάσει τις αισθήσεις της αφότου της έκανε ο οδοντίατρος τοπική αναισθησία.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως όπως δήλωσε ο κ. Κτενιάδακης, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νηπιαγωγός οφείλεται στην ένεση, τότε θα είναι μια από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, δεδομένου ότι και η παγκόσμια βιβλιογραφία αναφέρει μονάχα 9 τέτοιες περιπτώσεις.

-Ad-