Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Τα δάκρυα του πρίγκιπα Κάρολου στην κατάθεση στεφάνων

Μια ιδιαιτέρως συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, καθώς ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον πρίγκιπα Κάρολο να έχει δακρύσει.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας διεξήχθη λίγο μετά τις 9:20 η κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους, στον Άγνωστο Στρατιώτη για τα 200 χρόνια απο την επανάσταση του 1821.

Ο πρίγκιπας Κάρολος τίμησε τη χώρα μας με την παρουσία του, σε αυτή την ιδιαίτερου συμβολισμού ημέρα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Καμίλα.

Μάλιστα, αφού κατέθεσε το στεφάνι εκ μέρους της χώρας του, της Μεγάλης Βρετανίας, ήταν έκδηλη η συγκίνησή του και δάκρυσε.

Kατά τη διάρκεια της παρέλασης, η σύζυγος του πρίγκιπα, Καμίλα, χρησιμοποίησε την κουβέρτα που υπήρχε στη θέση της και σκέπασε τα πόδια της.

Χθες ο Κάρολος, αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη χώρα μας, μιλώντας για τους δεσμούς που τον συνδέουν με την Ελλάδα και τονίζοντας πως τον ελληνικό θρίαμβο δεν πέτυχε ένας ήρωας, αλλά πολλοί. Ολοκλήρωσε μάλιστα την ομιλία του, λέγοντας στα ελληνικά: «Χαίρε ω χαίρε ελευθεριά. Ζήτω η Ελλάς».