Παρθένα Κουτμερίδου: «Της είπα να εμβολιαστεί αλλά φοβόταν», λέει ο γυναικολόγος της – «Ο σύζυγός της την απέτρεψε»

Τον σύζυγο και τον πνευματικό της Παρθένας Κουτμερίδου, η οποία πέθανε από κορονοϊό, κατηγορεί ο γυναικολόγος της ότι ευθύνονται για την απόφασή της να μην κάνει το εμβόλιο.

Η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, που άφησε την τελευταία της φωνή, σήμερα στη ΜΕΘ του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη νόσησε από κορονοϊό ενώ ήταν έγκυος, ενώ πριν χάσει τη ζωή της οι γιατροί της είχαν πάρει το παιδί με καισαρική.

Σε αντίθεση με πληροφορίες που ήθελαν τον γυναικολόγο της να τη συμβουλεύει να μην κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού, ο ίδιος είπε στο Mega ότι από την πρώτη στιγμή της είπε να εμβολιαστεί, ωστόσο εκείνη φοβόταν, ενώ ανέφερε ότι «ο σύζυγός της ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και την απέτρεψε από το να κάνει το εμβόλιο.

«Εγώ τη συμβούλευσα να κάνει εμβόλιο από την πρώτη στιγμή, είμαι υπέρ του εμβολιασμού» είπε ο γυναικολόγος.

«Ο σύζυγός της την απέτρεψε»

«Προσπάθησα να πείσω αυτή τη γυναίκα, η οποία είναι μια πάρα πολύ καλή φίλη, μια γυναίκα που εκτιμώ αφάνταστα, να εμβολιαστεί. Όμως ο σύζυγός της, είναι φανατικός αντιεμβολιαστής και την απέτρεψε δεν ξέρω με τι κίνητρα να εμβολιαστεί, πιθανόν λόγω κάποιου πνευματικού».

«Φτάσαμε σε ένα σημείο που δεν ερχόταν ο σύζυγός της πάνω στην καθιερωμένη εξέταση γιατί ήταν παρεξηγημένος επειδή εγώ επέμενα να κάνω το εμβόλιο. Υποπτεύομαι ότι ο πνευματικός είναι αυτός που την υποκίνησε» ανέφερε και σημείωσε πως δεν ξέρει πώς ξεκίνησε αυτή η φημολογία ότι εκείνος της είπε να μην κάνει το εμβόλιο.

Πηγή: mega

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πετρ Φιάλα: «Η Τσεχία θα βοηθήσει την Ουκρανία στρατιωτικά για να έχουμε ειρήνη μακροπρόθεσμα»
2 Μαρτίου, 2025
ΑΠΟΕΛ: Παρελθόν και επίσημα ο Χιμένεθ
2 Μαρτίου, 2025
Υπουργός Εξωτερικών Ισραήλ: «Ψέμα οι καταγγελίες περί κινδύνου λιμού στη Γάζα»
2 Μαρτίου, 2025
Ιταλός ΥΠΕΞ: «Στηρίξαμε την Ουκρανία, αλλά τώρα πρέπει να εργαστούμε για την ειρήνη»
2 Μαρτίου, 2025
Διάσκεψη για την Ουκρανία στο Λονδίνο: «Μοναδική στιγμή για την ασφάλεια της Ευρώπης»
2 Μαρτίου, 2025
Φυλακισμένος παιδοβιαστής από την Ηλιούπολη έστειλε περίεργο γράμμα στο παιδί του
2 Μαρτίου, 2025
Πατρινό καρναβάλι 2025: Δείτε εικόνες από την παρέλαση
2 Μαρτίου, 2025
Η Ρωσία επιδοκιμάζει τον στόχο του Τραμπ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
2 Μαρτίου, 2025
Τέμπη – Μητέρα Ιφιγένειας: «Ο πόνος δεν απαλύνεται όταν χάνεις ένα παιδί»
2 Μαρτίου, 2025
Με τι καιρό θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα
2 Μαρτίου, 2025