«Πάρτι» στην ΕΡΤ αποκαλύπτουν τα «ΝΕΑ» – Το… λάθος των 100.000 ευρώ!

«Πάρτυ» στη νέα ΕΡΤ σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε μια σειρά από δημοσιεύματα «στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο ελήφθη απόφαση για την αγορά των δικαιωμάτων του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου έναντι 450.000 ευρώ, με την εισήγηση να είναι ακριβώς η ίδια με το 2017 με βάση την οποία αγοράστηκε τότε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, με τη διαφορά όμως ότι το 2017 με τα ίδια χρήματα είχαν αγοραστεί άλλες 2 διοργανώσεις, αφού το Παγκόσμιο του Στίβου είχε τιμολογηθεί στα 250.000 ευρώ!!! Αν και το πράγμα φωνάζει από μακριά ότι εδώ κάτι παίζεται, ο εισηγητής της πονηριάς, μόνο προαγωγή δεν πήρε και η εταιρεία προσπαθεί τώρα να συμψηφίσει τη χασούρα με μελλοντικά πρότζεκτ»!

Ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρει ακόμη ότι εκτός από τα 200.000 «καπέλο» που θα πληρώσει η ΕΡΤ για το Παγκόσμιο του Στίβου (σε σχέση με την τιμή που εξασφάλισε το 2017) από «λάθος» καταβλήθηκαν στην εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της διοργάνωσης άλλα 100.000 ευρώ.

Άρα, εκεί που το 2017 η ΕΡΤ πλήρωσε 450.000 για το Παγκόσμιο του Στίβου και άλλες δύο διοργανώσεις, φέτος η ΕΡΤ θα πληρώσει 550.000 ευρώ μόνο για το Παγκόσμιο του Στίβου!

«Είναι άγνωστο γιατί η νέα ΝουΔου διοίκηση της ΕΡΤ συμφώνησε να πληρώσει 450.000 ευρώ για μία διοργάνωση που οι προηγούμενοι είχαν αγοράσει 250.000 ευρώ. Ποιος είναι ο “χουβαρντάς” και γιατί προχώρησε σε κάτι το οποίο παραφύλαγε κόσμος και κοσμάκης μέσα στην ΕΡΤ για να το εντοπίσει», καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πάπας Φραγκίσκος στους πιστούς να μην ξορκίζουν τον θάνατο και να τον λαμβάνουν ρεαλιστικά υπόψη
5 Μαρτίου, 2025
Πρόταση δυσπιστίας: Κόντρα για τα επεισόδια στο Σύνταγμα – «Ρίξατε χημικά», «πέταξαν μολότοφ κατά ριπάς στην αστυνομία»
5 Μαρτίου, 2025
Κ. Χατζηδάκης: «Δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη παράνομου φορτίου»
5 Μαρτίου, 2025
Τραγωδία στη Ναύπακτο: 42χρονος πήγε για εξετάσεις και πέθανε στον αξονικό τομογράφο
5 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: Δυναμικό «παρών» στο Σύνταγμα – Επεισόδια μετά τη συγκέντρωση (pics-vid)
5 Μαρτίου, 2025
Δημοσκόπηση GPO: Συγκάλυψη και ευθύνες τις κυβέρνησης για τα Τέμπη «βλέπουν» οι πολίτες – Υπέρ των πρόωρων εκλογών
5 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: Κοσμοπλημμύρα στο νέο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη για τα 57 θύματα
5 Μαρτίου, 2025
Νίκος Παππάς: Δεσμευτείτε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει στην προανακριτική να καταθέσει
5 Μαρτίου, 2025
Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα – Περιορισμένης έκτασης επεισόδια: Live όλες οι εξελίξεις
5 Μαρτίου, 2025
Μ. Βορίδης για πρόταση δυσπιστίας: Παρακαλώ τους συναδέλφους του ΠΑΣΟΚ που πήραν την πρωτοβουλία να διαβάσουν λίγο παραπάνω
5 Μαρτίου, 2025