Πέντε οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Και ο Μιχάλης Κατρίνης υποψήφιος για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ

Μετά τη Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ.

Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς και ο Μιχάλης Κατρίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα η ανακοίνωση της Μιλένας Αποστολάκη: «Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού Και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του».

Πλέον οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι πέντε μαζί με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο.

Η δήλωσή του:

Με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος πρόεδρος στη διαδικασία εκλογής για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Μία πρόταση που μπορεί να εμπνεύσει, να συνθέσει και να νικήσει. Μια πρόταση ρήξης και ελπίδας.

Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η λύση θα έρθει από την πολιτική.

Μια πρόκληση που έχει μία προϋπόθεση.

Τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Η συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης
14 Μαρτίου, 2025
Ηγετικό στέλεχος του ISIS σκοτώθηκε από ιρακινές δυνάμεις
14 Μαρτίου, 2025
Η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα
14 Μαρτίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-74: Κόκκινο το ντέρμπι
14 Μαρτίου, 2025
Αντιρώσος ακτιβιστής δολοφονήθηκε στην Οδησσό
14 Μαρτίου, 2025
Τζιν Χάκμαν: Σε ποιον αφήνει περιουσία 80 εκατ. δολαρίων
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο άνδρας που χτυπούσε την 22χρονη σύντροφό του για να τον πληρώνει
14 Μαρτίου, 2025
Φρίκη στο Μεσολόγγι: Κατήγγειλε τον πατριό και τον αδερφό της για ασέλγεια στην ανήλικη αδερφή της
14 Μαρτίου, 2025
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025