ΠΑΣΟΚ: «Κρείττον του λαλείν το σιγάν, κ. Μαρινάκη»

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν, κ. Μαρινάκη», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε απάντησή του για δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

«Η καθυστερημένη ύπαρξη επίσημου κρατικού πορίσματος για το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα της χώρας, φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της κυβέρνησης σας», αναφέρει ειδικότερα. «Να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη εκ νέου», συνεχίζει απευθυνόμενο στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Ο Κώστας Καραμανλής που με πολιτική σας απόφαση βάλατε στο απυρόβλητο, δεν είχε στελεχώσει τον καθ’ ύλην αρμόδιο Εθνικό Οργανισμό Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων, που ο ίδιος ειχε νομοθετήσει στις 19 Ιανουαρίου 2023, με αποτέλεσμα όταν συνέβη η τραγωδία στα Τέμπη να είναι απλά μια ταμπέλα σε έναν τοίχο. Έχετε το θράσος να ζητάτε να σας δώσουμε συγχαρητήρια, που τον στελεχώσατε 6 μήνες μετά την τραγωδία και παραδίδει πόρισμα 2 χρόνια μετά την τραγωδία;».

Εν είδει υστερόγραφου στην ανακοίνωση, η Χαριλάου Τρικούπη ρωτά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αν έχει να πει κάτι για την ουσία της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ «ή φοβάστε μη σας αδειάσει κι εσάς ο Πρωθυπουργός σε επόμενή του συνέντευξη;».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025