Απίστευτη πατέντα κροίσου για την εξάλειψη του κορονοϊού!

Πάνω από 10 εκατομμύρια μάσκες θα διανεμηθούν δωρεάν μέσω αυτόματων πωλητών στο Χονγκ Κονγκ για την προστασία των πολιτών από την πανδημία του κορονοϊού έπειτα από την ολοκλήρωση του μεγαλεπήβολου σχεδίου του δισεκατομμυριούχου Κινέζου επιχειρηματία Adrian Cheng.

Πρόκειται για την κατασκευή νέων ειδικών χειρουργικών μασκών με το σλόγκαν Mask Το Go κατά το coffee to go που έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο και υπόσχεται πλήρη προστασία από τον φονικό ιό.

Η διαφορά σε σχέση με τις κοινές χειρουργικές μάσκες είναι ότι τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά νανοδιαμάντια αιχμαλωτίζουν και καταστρέφουν τον ιό εμποδίζοντας άμεσα την εξάπλωσή του.

Οι λόγοι που ώθησαν τον Α. Cheng να υλοποιήσει τον δύσκολο σκοπό του ήταν από τη μια η αυξανόμενη ακρίβεια στις τιμές μασκών που εμπόδιζε οικονομικά αδύναμους να τις προμηθευτούν και από την άλλη το γεγονός ότι ήθελε να βοηθήσει εκείνους που είχαν κυριευθεί από τον φόβο εξαιτίας της έλλειψης μασκών.

Για να αποφευχθεί η επαναπώληση του προϊόντος οι αγοραστές θα μπορούν να τις προμηθεύονται μέσω μιας έξυπνης πλαστικής κάρτας που θα έχει μόνο έναν κωδικό αναγνώρισης.

Πηγή: Παραπολιτικά