Πατέρας Κλεομένης για παλαιοχριστιανό Μανώλη: «Δεν είμαι πατέρας του παιδιού της κόρης του»

Τι απάντησε ο π. Κλεομένης σε όσα υποστήριξε νωρίτερα ο παλαιοχριστιανός Μανώλης.

«Δεν τον ξέρω ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς. Είμαι ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω όσα αναφέρει η θρησκεία μας», ανέφερε ο πατέρας Κλεομένοης.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε το πρόσωπο του πατέρα Κλεομένη, ο οποίος φέρεται κατά τα όσα επίσης φέρεται να είπε ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης στις αστυνομικές αρχές να είναι ο πατέρας του εγγονού του.

«Αυτά τα ισχυρίζεται αυτός. Εγώ από σένα τα ακουώ», είπε στον δημοσιογράφο του Μega ο ίδιος ο π. Κλεομένης.

«Σε ευχαριστώ για αυτήν την συκοφαντία αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Χείλη ιερέως ου ψεύδονται. Ενώπιον Θεού και ανθρώπων δεν έχω καμία σχέση, δεν είμαι πατέρας του παιδιού της κόρης του» , κατέληξε.

Τι είπε Μανώλης

Αναλυτικότερα, τις τελευταίες ώρες υπήρξε η πληροφορία πως ο Μανώλης φέρεται να κατονόμασε στους αστυνομικούς τον πατέρα του παιδιού της κόρης του.

«Η κόρη μου, Ευαγγελία-Ελευθερία , έχει ένα μωρό 11 μηνών. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί αυτό με έναν άνθρωπο, για τον οποίον το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται (…) και ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα οπότε δεν έχει άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε».

Σε σχετική ερώτηση ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης διέψευσε στο MEGA πως έχει καταθέσει κάτι τέτοιο στην αστυνομία. «Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεση μου».