Πατέρας ξυλοκόπησε δασκάλα: Της έριξε μπουνιά και της έσπασε τα γυαλιά (video)

Πατέρας κατηγορείται ότι χτύπησε δασκάλα σε ειδικό δημοτικό σχολείο στην Κάτω Αχαϊα γιατί το παιδί του γύρισε με μώλωπες απο το σχολείο. .

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο πατέρας μαζί με τον ενήλικα γιο του πήγε σε ειδικό δημοτικό σχολείο της Αχαΐας που φοιτούσε το μικρότερο παιδί του. Απαιτούσε να ανοίξει η πόρτα για να μιλήσει με μέλος του προσωπικού για τον τραυματισμό του μικρού.

Επικράτησε πανικός καθώς μπροστά στο περιστατικό βρίσκονταν οι μαθητές του σχολείου. Τα παιδιά τρόμαξαν και μάταια οι δασκάλες προσπαθησαν να τα ηρεμήσουν.

Σύμφωνα με εκπαιδευτικό που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό, ο πατέρας «ήταν εξαγριωμένος γιατί το παιδί του είχε ενα ατύχημα νωρίτερα, συγκρούστηκε με ένα άλλο παιδί κατά την ώρα της σχολικής γιορτής. Ο γιος πηδάει από τα κάγκελα, σπρώχνει και ρίχνει το ένα μέλος του προσωπικού προς τα κάγκελα. Ο πατέρας ρίχνει μπουνιά και της σπάει τα γυαλιά και της κοκκινίζει το μάτι».

Οι δασκάλες αμέσως μετά κάλεσαν την αστυνομία. Όπως δήλωσε η δημοσιογράφος, Βίκυ Αθανασοπούλου, «ακολούθησε μήνυση για τον πατέρα και οι διαδικασίες για το αυτόφωρο. Χθες το βράδυ αργά συνελήφθη». Ο πατέρας του αγοριού αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.