Πατέρας σκότωσε το γιο του – Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης σε διαμέρισμα επί της οδού Ομήρου στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης, με θύμα άνδρα, 41 ετών.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 69χρονος πατέρας του, ο οποίος είχε εντοπιστεί αναίσθητος δίπλα από τον νεκρό γιο του και νοσηλεύεται υπό αστυνομική επιτήρηση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν στραφεί από την πρώτη στιγμή εναντίον του 69χρονου, καθώς δεν διαπιστώθηκε τρίτο πρόσωπο στη σκηνή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο θάνατος του 41χρονου οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όπως προέκυψε έφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα από εργαλείο, συνέπεια των οποίων επήλθε ο θάνατός του. Το φονικό όργανο εξετάζεται να είναι ένα σκεπάρνι, που σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού. Πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργηθούν και στον 69χρονο πατέρα του, καθώς φαίνεται ότι μετά το φονικό επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα άγνωστων χαπιών.

Πατέρας και γιος είχαν συχνά καβγάδες τον τελευταίο καιρό, η αιτία των οποίων φαίνεται να ήταν η τοξικομανία του δεύτερου, όπως ανέφεραν γείτονες της οικογένειας. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 41χρονου και σύζυγος του φερόμενου ως δράστη επέστρεψε στο διαμέρισμα, εντοπίζοντας τον γιο της μέσα σε λίμνη αίματος και τον σύζυγό της αναίσθητο δίπλα του, οπότε κάλεσε την ‘Αμεση Δράση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025