Πατέρας υιοθετεί… κούκλες του σεξ – Τι δήλωσε

Η μοναξιά στη σύγχρονη κοινωνία των ταχύτατων ρυθμών κυριολεκτικά σπάει καρδιές! Όμως, ένας Κινέζος επιχειρηματίας και πατέρας διαλαλεί: «Πιο καλή η μοναξιά!» και υιοθετεί κούκλες του σεξ, πηγαίνοντάς τις στο σπίτι όπου ζει με τον έφηβο γιο του.

Η μοναξιά αποτελεί πραγματική μάστιγα για τους ανθρώπους που κατοικούν στις τεράστιες μεγαλουπόλεις του πλανήτη Γη.

Ολοένα και περισσότεροι μοναχικοί άνθρωποι αναζητούν απεγνωσμένα λίγη συντροφιά στο πρόσωπο ακόμα και μιας κούκλας του σεξ από σιλικόνη.

Ένας τέτοιος μοναχικός άνθρωπος φαίνεται πως είναι και ο Κινέζος επιχειρηματίας, Zhenguo Yu, που όντας χωρισμένος ζει με τον έφηβο γιο του και 11 κούκλες του σεξ.

«Κάθε φορά που τους παραγγέλνω φορέματα, ο ράφτης, που αγνοεί την ύπαρξή τους, νομίζει ότι του κάνω πλάκα, καθώς δεν υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος με τέτοιες διαστάσεις. Μου λέει: “Δεν υπάρχουν γυναίκες με τόσο μεγάλο στήθος και τόσο στενή μέση”», λέει γελώντας ο Zhenguo Yu.

Η παράξενη συλλογή του κ. Yu του έχει χαρίσει αξιοσημείωτη αναγνωρισιμότητα. Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που η συλλογή του με ερωτικές κούκλες είναι τόσο μεγάλη. Μοναχικοί άνθρωποι που επιτέλους βρίσκουν λίγη συντροφιά και παντρεύονται του στέλνουν τις κούκλες τους, που δεν θέλουν πια, κι αυτός τις «υιοθετεί» και τις παίρνει σπίτι, κάνοντάς τις μέλη της οικογένειάς του.

«Αν οι κούκλες μπορούσαν να μιλήσουν και να κινηθούν σαν άνθρωποι, στοιχηματίζω ότι οι άντρες θα προτιμούσαν να περνάνε τη ζωή τους με κούκλες», τονίζει ο κ. Yu, που υπολογίζει τους ιδιοκτήτες τέτοιας συντροφιάς στην Κίνα να περιγράφεται από έναν αριθμό με τουλάχιστον 6 ψηφία.