Πατήρ Αντώνιος: Αυτά είναι τα δυο δίδυμα αγόρια που υιοθέτησε από το Κονγκό (pics)

Με οργή αλλά και έκπληξη παρατηρεί η κοινή γνώμη τις λεπτομέρειες για τα έργα και τις ημέρες του πατέρα Αντώνιου που έχοντας, όπως όλα δείχνουν, ως βιτρίνα εδώ και χρόνια την “Κιβωτό του Κόσμου” φέρεται να ζούσε μια ζωή μέσα στη χλιδή και την καλοπέραση.

Μαρτυρίες που βλέπουν τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για διαδρομές με πολυτελές αυτοκίνητο, πολυτελείς επαύλεις και ακριβά δώρα προς ευνοούμενους τρόφιμους των δομών, για σωματοφύλακες αλλά και υπηρέτες ή προσωπικούς μασέρ.

Από τη μέρα που οι πρώτες καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας η ζωή του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας έχει μπει στο μικροσκόπιο. Οι δυο τους, όπως έχει γίνει γνωστό, είναι γονείς τριών παιδιών, του 11χρονου Νώε και δυο ακόμα δίδυμων αγοριών από τα Κονγκό τα οποία έχουν υιοθετήσει.

Τα δυο δίδυμα αγόρια από το Κονγκό που ονομάζονται Κωνσταντίνος και Δημήτριος φέρουν το επώνυμο του ιερέα, Παπανικολάου.

Με μια ματιά στους λογαριασμούς που διαθέτουν τα δυο 21χρονα σήμερα αγόρια στα social media (το TLIFE.gr σε επικοινωνία με πρώην φιλοξενούμενο της δομής έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για τα υιοθετημένα παιδιά του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας), θα διαπιστώσει κανείς πως είναι δυο παιδιά με έντονη κοινωνική ζωή, διατηρούν αρκετούς φίλους από τις δομές της “Κιβωτού”, μεταξύ των οποίων και διευθυντικά στελέχη ενώ στις πληροφορίες τους αναγράφουν ότι έχουν αποφοιτήσει από ιδιωτικό εκπαιδευτήριο των Αθηνών.

Αυτή μάλιστα η πληροφορία προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, τη στιγμή που ο πατήρ Αντώνιος φαινόταν να αδιαφορεί για τη σχολική εκπαίδευση των υπόλοιπων παιδιών που βρίσκονταν υπό την εποπτεία του, καθώς μαρτυρίες θέλουν  κάποια παιδιά να εξαναγκάζονταν να σταματήσουν το σχολείο, άλλα μετακινούνταν από δομή σε δομή με αποτέλεσμα να κάνουν μεγάλο αριθμό απουσιών ή άλλα, ακόμα και όταν περνούσαν σε πανεπιστημιακή σχολή, προσπαθούσε να τα κρατήσει ο ίδιος στις δομές της ΜΚΟ διακόπτοντας ουσιαστικά την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Η χρονιά που ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα υιοθέτησαν τα δυο αγόρια παραμένει άγνωστη ακόμα. Ωστόσο, σε συνέντευξη που ειχε δώσει το 2015 ο ιερέας σε τοπικό σταθμό των Ιωαννίνων, είχε δηλώσει πως έχει ένα παιδί, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα η υιοθεσία τους να έγινε όταν τα δυο αγόρια ήταν ήδη 14-15 ετών.

Πηγή: tlife.gr

-Ad-