Πατήσια: Παραδόθηκε ο άνδρας που ταμπουρώθηκε και απειλούσε να σκοτώσει όποιον πλησίαζε

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας που πάσχει από ψυχική ασθένεια, είχε ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι του επί της οδού Ολοφύτου στα Πατήσια και απειλούσε να αυτοκτονήσει αλλά και να σκοτώσει και όποιον αστνομικό τον πλησίασε. Τελικά λίγη ώρα μετά το συμβάν, ο άνδρας πείστηκε να παραδωθεί στις αρχές.

Λήξη συναγερμού για το περιστατικό που αναστάτωσε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (15.07.2024) γειτονιά στα Πατήσια, όταν αστυνομικοί έλαβαν κλήση για άνδρα που ήταν ταμπουρωμένος στο σπίτι του.

Στο newsit.gr κάνουν λόγο για έναν άντρα, σχεδόν 45 ετών που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια που ζει στην γειτονιά, δημιουργώντας προβλήματα, με την ανοχή, όπως λένε, των περιοίκων.

«Έχει ψυχιατρικό πρόβλημα, είναι σχιζοφρενής. Πέθανε η μητέρα του πριν ένα μήνα και έγραψε το διαμέρισμα του 3ου ορόφου στον αδερφό του και εκείνος τα είχε σπάσει όλα μέσα στο σπίτι» λέει στο newsit.gr ένοικος της πολυκατοικίας όπου είχε κλειστεί ο άνδρας. Προσθέτει μάλιστα ότι «εκείνος μένει σε ένα γραφείο στον ημιώροφο ενώ δεν πληροί προϋποθέσεις για σπίτι. Έχει καταστρέψει τα ρολόγια της ΔΕΗ, έχει κλέψει καθρέφτες. Προσπαθούμε όλοι να τον έχουμε σε ήρεμη κατάσταση, δεν τον προκαλούμε, δεν μπαίνει κανένας μπροστά».

Όπως μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος «τώρα ήταν ήρεμος αλλά ήρθε η κοινωνική υπηρεσία πριν από έναν μήνα και έκανε κάποια έκθεση, και επειδή είδε όλα αυτά και είχαν πει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πρέπει να μένει εδώ. Νοσηλεύεται, τον κρατούν λίγες μέρες και τον ξαναβγάζουν. Υποφέρουμε εμείς στην πολυκατοικία. Είναι 45 χρονών. Έχουν έρθει εδώ η αστυνομία, η Πυροσβεστική και θέλουν να σπασουν την πόρτα. Όλοι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας».

Επιπλέον και άλλος κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο newsit.gr κάνει λόγο για ένα οικογενειακό δράμα και επισημαίνει για τον άνδρα που απειλούσε ή να αυτοκτονήσει ή να σκοτώσει οποιονδήποτε τον πλησιάσει, ότι είχε «εκρήξεις βίας».

Συμπληρώνει μάλιστα ότι πριν από λίγο διάστημα, «είχε σπάσει με πέτρες, βιτρίνα γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ. Κυκλοφορεί γυμνός στην γειτονιά, γενικά δημιουργεί συνέχεια προβλήματα. Ξέρω ότι δεν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και ειδοποιήθηκαν οι υγειονομικές αρχές και διέταξαν τον ακούσιο εγκλεισμό του. Όταν έφτασε εδώ ασθενοφόρο για να τον παραλάβει αυτός αντέδρασε και ταμπουρώθηκε  και απειλεί ότι θα πέσει στο κενό».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σύρος-Βουτσίνος: «Έλαβα αγωγή απ’το Κράτος ότι μου παίρνει τα κτήματα γιατί λέει δεν μου ανήκουν»
21 Φεβρουαρίου, 2025
Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Τραμπ – Ζελένσκι: «Δεν είναι σημαντική η παρουσία του στις συνομιλίες» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
21 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Βρέθηκαν τρία καταγραφικά από την διαδρομή που ακολούθησε ο 39χρονος
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Πήρε προαγωγή ο ψυχίατρος που είχε εξετάσει τον 33χρονο που παρέσυρε με το όχημά του την άτυχη Ράνια
21 Φεβρουαρίου, 2025
Μαγνησία: Πειθαρχική δίωξη στον διευθυντή σχολείου όπου μαθητής τραυμάτισε συμμαθητές του
21 Φεβρουαρίου, 2025
Εurobasket 2025: Η Εθνική… άλωσε στην παράταση 93-89 την Τσεχία και πέρασε στα τελικά με υπογραφή Παπαπέτρου και Τολιόπουλου
21 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση με μαχαίρι στο μνημείο Ολοκαυτώματος του Βερολίνου – Ένας σοβαρά τραυματίας
21 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανικές εκλογές: Προβάδισμα για Μερτς, δεύτερη δύναμη το AfD – Τρίτος ο Σολτς σύμφωνα με δημοσκόπηση
21 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη άντρας κοντά στον ΟΣΕ Οινοφύτων – Επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκες
21 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι πότε θα κρατήσει ο ισχυρός παγετός – Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα
21 Φεβρουαρίου, 2025