Πάτρα: «Δεν μπορεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας να τελέστηκε μόνο από ένα άτομο»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται ώρα με την ώρα στο φως γύρω από την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχει «μουδιάσει» τη χώρα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση το τελευταίο 24ωρο ήταν ραγδαίες με την Ρούλα Πισπιρίγκου, την μητέρα των τριών παιδιών να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Τζωρτζίνας.

Ο ποινικολόγος Αντώνης Κουρδόγλου μίλησε στον Real Fm 107,1 της Θεσσαλονίκης σχετικά με τις εξελίξεις της υπόθεσης, εκτιμώντας παράλληλα πώς «δεν μπορεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας να τελέστηκε μόνο από ένα άτομο» τονίζοντας πως «είναι δύσκολο να σκεφτούμε ότι όλα τα σκέφτηκε, τα οργάνωσε και τα εκτέλεσε μόνη της», προσθέτοντας πώς «σίγουρα χρειαζόταν τουλάχιστον μία βοήθεια».

Ο κ. Κουρδόγλου έκανε λόγο για πρωτόγνωρη και ειδεχθέστατη υπόθεση, σχολιάζοντας τα συγκλονιστικά στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες ως πληροφορίες για τον μαρτυρικό -όπως λένε ιατροδικαστές- θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο ποινικολόγος στη συνέχεια σημείωσε πως αν προκύψουν στοιχεία για εγκληματικές πράξεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών οι τρεις δικογραφίες μπορούν να συνενωθούν, ενώ αναφέρθηκε και στον τέταρτο θάνατο (της ηλικιωμένης σπιτονοικοκυράς) που όπως φαίνεται θα ερευνηθεί.

Ο κ. Κουρδόγλου, είπς επίσης πως η ομολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου θα βοηθήσει στην πλήρη διαλεύκανση της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης.

«Αν είναι ένοχη η μητέρα, πρέπει οπωσδήποτε να δώσει τις λεπτομέρειες για να μη σπιλώνονται και άλλες προσωπικότητες. Πρέπει να πει την αλήθεια. Αν το έχει κάνει, η ομολογία και το να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά της, από την κοινωνία, από τα παιδάκια, από τις ψυχές αυτές, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει. Να ομολογήσει αμέσως και να δώσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.